publisher==

Az Ad Librum kiadói csoport könyveinek katalógusa

Ad Librum, Személyes Történelem, Könyv Guru

Egy képzeletbeli vajdasági falucska adja egy különös kapcsolat és egy még különösebb bűneset színhelyét.

Könyv Guru, 2022.

240 oldal 130x200 mm 266 gr. 2990 Ft ISBN 978-615-6153-93-7

Megvásárolható: Könyvesbolt.Online (2093 Ft!)BooklineLibriLíraBook24

Ebook: eKönyv.hudiBookGoogle Könyvek

Balogh Szilárd: Hajnalig I.

Olvasson bele! Google Books Vélemények: Moly

Egy képzeletbeli vajdasági falucska adja egy különös kapcsolat és egy még különösebb bűneset színhelyét. Kalmár Norbert huszonhárom éves, másoktól elszigetelten élő fiú és a tizenkilenc éves kicsapongó életű lány, Fehér Tímea lassan kibontakozó kapcsolatával párhuzamosan a rendőrség újra vizsgálódni kezd egy már-már elfeledett bűntény ügyében. 1975-ben, éppen negyven évvel a regény történései előtt, egy nyolcfős társaság elindult a horvát tengerpartra, de sohasem érkeztek meg. A rejtélyre azóta sem derült fény.

Amikor a településre érkező budapesti nyomozónak nyoma vész, majd egyre különösebb dolgok történnek a kis településen, az Interpol is bekapcsolódik az ügy felderítésébe. De nemcsak hivatalosan zajlik a nyomozás – a két főszereplő, Norbert és Tímea a köztük lévő ellentéteket legyőzve nyomozásba kezd azzal a céllal, hogy felderítse a nyomozó eltűnését és megoldja a negyvenéves rejtélyt.

Hír a megjelenésről

A Könyv Guru kiadásában jelenik meg Balogh Szilárd regénye, a Hajnalig I.

A Könyv Guru interjúja a szerzővel

Hat nagyalakú füzet telt meg a regény szövegével, amit aztán három részre vágott, a kiadó javaslatára – meséli Balogh Szilárd, akinek most jelent meg az így trilógiává vált történetének első kötete, a Hajnalig I. A Könyv Guru Kiadó gondozásában kijött regény szerzőjével beszélgettünk a történetet ihlető egzisztenciális csalódásairól, a hályogkovács módjára zajló alkotási folyamatról, a vajdasági mentalitás jellegzetességeiről és arról, hogy miért kellett kétszer begépelnie a több száz oldalnyi szöveget a számítógépbe.


© 2008-2022 Ad Librum Kft.