publisher==

Az Ad Librum kiadói csoport könyveinek katalógusa

Ad Librum, Személyes Történelem, Könyv Guru

A Hajnalig trilógia befejező része

Könyv Guru, 2024.

260 oldal 130x200 mm 2990 Ft ISBN 978-615-6440-86-0

Megvásárolható: Könyvesbolt.Online (1990 Ft!)BooklineLibriLíraBook24

Ebook: eKönyv.hudiBookGoogle Könyvek

Balogh Szilárd: Hajnalig III.

Olvasson bele! Google Books Vélemények: Moly

Halloween éjszakáján a föld alatti bunkerben Norbi és Tímea megtudják az igazságot az uruguayi rejtélyről, valamint azt is, hogy nem véletlenül ejtették pont őket fogságba. A páros csak úgy menekülhet meg a kilátástalannak tűnő helyzetből, ha félreteszik korábbi nézeteltéréseiket és közös erővel veszik fel a harcot a gonoszok ellen, noha időnként még az is kétségessé válik, hogy ki melyik oldalon áll.

A körülményeket súlyosbítja, hogy nem számíthatnak külső segítségre – annak ellenére, hogy a rendőrség közelebb van hozzájuk, mint gondolnák –, valamint a bunkerlakók mellett még egy európai szintű bűnszervezet néhány tagjával is meggyűlik a bajuk, mielőtt beköszöntene a következő reggel.

A trilógia befejező része

„A jó és a rossz kritikákat is örömmel fogadom, mindkettő annak a jele, hogy az olvasókat foglalkoztatja a regényem” Interjú Balogh Szilárddal.

„A Hajnalig alaptémája roppant egyszerű: milyen hatással van a férfiemberre a szex hiánya?” – foglalja össze triológiája lényegét Balogh Szilárd. A Hajnalig III. szerzője arról is mesél, milyen volt egy történetet három részre „vágva” kiadni, a könyvének miért nem lett volna esélye a szülőföldjén, a Vajdaságban megjelenni, és miért tartja feleslegesnek a kötet reklámozását. A Könyv Guru interjúja


© 2008-2022 Ad Librum Kft.