publisher==

Az Ad Librum kiadói csoport könyveinek katalógusa

Ad Librum, Személyes Történelem, Könyv Guru

Homo Fortis, a Homo sapiens sapienst követő emberi faj első egyede, aki mindennapjait egy különös laborban, kísérleti alanyként tölti.

Könyv Guru, 2023.

220 oldal 120x200 mm 200 gr. 3490 Ft ISBN 978-615-6440-76-1

Megvásárolható: Könyvesbolt.Online (2490 Ft!)BooklineLibriLíraBook24

Ebook: eKönyv.hudiBookGoogle Könyvek

Zsidó Emese Tímea: Homo Fortis

Olvasson bele! Google Books Vélemények: Moly

A tizennyolc éves Homo Fortis a Homo sapiens sapienst követő következő emberi faj első egyede. Mindennapjait egy különös laborban, kísérleti alanyként tölti, miközben a külvilág létezéséről még csak nem is tud. Nap mint nap vizsgálatokat végeznek rajta, és ő abban a hitben él, hogy ez teljesen normális dolog.

Az egyik ilyen kísérlet keretén belül egy idegen fiút vesz észre az övével szomszédos szobában. A falon keresztül elkezdenek beszélgetni, majd Ábel pár nap múlva kiszabadítja, megmutatja neki a kinti világot. Ekkor látja először a napot, az eget, a felhőket, és ekkor találkozik más emberekkel. A történtek hatására Homo Fortis szinte teljesen elveszíti a bizalmát a laborban, valamint a gondozójában, Emmában. Hogy milyen tapasztalatokat szerez a való világban és milyen titkokról hull le a lepel saját magával és útitársaival kapcsolatban, az csak az izgalmas, fordulatokban gazdag történet legvégén derül ki.

Emese Tímea Zsidó: Homo Fortis

Eighteen-year-old Homo Fortis is the first member of the next human species to follow Homo sapiens sapiens. Unaware of the existence of the outside world, she spends her days as an experimental subject in a strange laboratory and lives in the belief that being tested every day is completely normal.

As part of one such experiment, she discovers a strange boy, Abel, living in the room next to hers and starts talking with him through the wall. A few days later, Abel helps her escape and shows her the world outside. She sees the sun, the sky, and the clouds, and she meets other people for the first time in her life. As a consequence, Homo Fortis loses trust in the laboratory as well as in her caretaker, Emma. How does she experience the real world? What kind of secrets are unveiled about Homo Fortis and her fellow travellers? The answers to these questions are only revealed at the end of this exciting, twist-filled story.

„Az utolsó hetekben átírtam az összes szereplő nevét” Interjú Zsidó Emese Tímeával

Hogyan ébred öntudatra és boldogul a Homo Sapiens világában egy új, kísérleti emberfaj új egyede? Ezt kutatta első regényében Zsidó Emese Tímea, akivel a Homo Fortis című kötet megjelenése alkalmából beszélgettünk az utópisztikus világ felépítésének nehézségeiről, valamint a bizalom és a helyesírás fontosságáról. A Könyv Guru interjúja


© 2008-2022 Ad Librum Kft.