publisher==

Az Ad Librum kiadói csoport könyveinek katalógusa

Ad Librum, Személyes Történelem, Könyv Guru

Az olvasmányos könyvben sztorik, párbeszédek, elbeszélések és gondolatok váltják egymást szapora ritmusban, mindezt egy munkás környezetből feltörekvő értelmiségi szemszögéből. A szerző a saját és a családja sorsán keresztül ad rálátást a közelmúltunkra.

Személyes Történelem, 2019.

400 oldal 140x200 mm 468 gr. 3790 Ft ISBN 978-615-5758-35-5

Megvásárolható: Könyvesbolt.Online (2690 Ft!)BooklineLibriLíra

Ebook: eKönyv.huGoogle Könyvek

Knizner István: Így jártam Pakson

Olvasson bele! Google Books Könyv Guru ÍzelítőVélemények: Moly

A szerző a saját és a családja sorsán keresztül ad rálátást a huszadik század egészének és a huszonegyedik század elejének életkörülményeire és viselt dolgaira. Az olvasmányos könyvben sztorik, párbeszédek, elbeszélések és gondolatok váltják egymást szapora ritmusban, mindezt egy munkás környezetből feltörekvő értelmiségi szemszögéből. Az írás nem szűkölködik a kritikában és önkritikában, az iróniában és öniróniában, ahol lehetőség van rá, a humorban.

A fiatalabb korosztályok rácsodálkozhatnak a szerző és felmenőinek történelemszemléletére, de ízelítőt kaphatnak a diktatúra magatartási szokásaiból, a munkásőrségről, a beszervezési kísérletekről, a személyes hatalomgyakorlás módszereiről, a rendszerváltás dilemmáiról. A ma embere bepillantást nyerhet a közelmúlt kormányzati gyakorlatába.

Aki elkezdi olvasni, számoljon azzal, hogy fontos intéznivalókat lesz kénytelen halasztani.


© 2008-2022 Ad Librum Kft.