publisher==

Az Ad Librum kiadói csoport könyveinek katalógusa

Ad Librum, Személyes Történelem, Könyv Guru

Az Angliában élő szerző remek ismerője az emberi érzések, reakciók világának és hallatlan finomsággal sejteti a bennünk esetenként dúló lelki viharok hullámait.

Könyv Guru, 2019.

144 oldal 130x200 mm 171 gr. 2490 Ft ISBN 978-615-5803-59-8

Megvásárolható: Könyvesbolt.Online (1690 Ft!)BooklineLibriLíra

Ebook: eKönyv.huGoogle Könyvek

Jenes Gyula: Pánik a Teidén és más történetek

Olvasson bele! Google Books Könyv Guru ÍzelítőVélemények: Moly

Az Angliában élő szerző remek ismerője az emberi érzések, reakciók világának és hallatlan finomsággal sejteti a bennünk esetenként dúló lelki viharok hullámait. A néha csak rövidke karcolatok sorai között is felsejlenek korunk embereinek problémái, vágyai. A már nyugdíjas, egykori tűzoltótiszt történeteinek szereplőiben bárki magára ismerhet, dacára az írások alapvetően fiktív jellegének. Bár gyakran ír egyes szám első személyben, a cselekmények csak elvétve tartalmaznak önéletrajzi elemeket, többnyire a környezetében megfigyelt jelenségek esszenciáit igyekszik ábrázolni. A távoli tájakon, földrészen játszódó események környezetének hiteles ábrázolására nagy gondot fordít a szerző – amitől az olvasónak déjà vu érzése lehet majd, ha egyszer eljut a mese helyszínére –, hogy az olvasóban a valódi környezet képe rajzolódjon ki, megtoldva néha kevéssé ismert, ámde érdekes információkkal.

"Nem rendelésre születnek az írások" - a Könyv Guru interjúja Jenes Gyulával

“Ha sikerül az olvasóban azt az érzést kelteni, hogy magamról mesélek, vagy beleéli magát a történet szereplője helyébe, az a legtöbb, amit egy betűvető elérhet” – vallja Jenes Gyula, aki idén már második kötetét jelentette meg Könyv Guru kiadónál.


© 2008-2022 Ad Librum Kft.