publisher==

Az Ad Librum kiadói csoport könyveinek katalógusa

Ad Librum, Személyes Történelem, Könyv Guru

Lizt, a sikeres elmeorvost, egy különleges eset visszaszólítja szülőhazájába, Dél-Koreába. A feladata, hogy próbálja megfejteni egy veszélyes bűnöző, Taehyung elméjének működését.

Könyv Guru, 2020.

160 oldal 130x200 mm 185 gr. 2990 Ft ISBN 978-615-5803-98-7

Megvásárolható: Könyvesbolt.Online (1990 Ft!)BooklineLibriLíra

Ebook: eKönyv.hudiBookGoogle Könyvek

Dudás Viktória: K-psycho

Olvasson bele! Google Books Vélemények: Moly

Lizt, a sikeres elmeorvost, egy különleges eset visszaszólítja szülőhazájába, Dél-Koreába. A feladata, hogy próbálja megfejteni egy veszélyes bűnöző, Taehyung elméjének működését.

Újdonsült betege anyagát látva Lizt profizmusa ellenére is félelem tölti el. A doktornő mégsem riad vissza a feladattól, és annak ellenére beleveti magát az eset tanulmányozásába, hogy intézeti kezelése idején Taehyung kezelőorvosai a lehető legrejtélyesebb módokon sorra eltűntek.

A nő hosszú hónapokon keresztül igyekszik megérteni betege gondolkodásmódját, hogy mit miért tesz, miért leli örömét a gyilkolásban. Aztán egyszer csak azon kapja magát, hogy már a munkáján kívül is egyre többször járnak a gondolatai a páciense körül, egyre gyakrabban álmodik vele, sőt fokozatosan – minden elvét feladva – a férfi piszkos, manipulatív kis játékaiba is belemegy…

2 hét alatt kész - a Könyv Guru interjúja Dudás Viktóriával

“Volt, hogy véletlenül hat órát töltöttem az írással egyhuzamban, mert nem vettem észre, hogy elrepült az idő” – meséli Dudás Viktória, akinek most jött ki első regénye, a K-psycho. A Könyv Guru kiadó gondozásában megjelent pszichológiai és romantikus thriller szerzője az interjúban beszél arról, mi inspirálta a szokatlan, hátborzongató történetet, miért vonzza a koreai kultúra, és honnan merített erőt az alkotás közben válság megoldására.


© 2008-2022 Ad Librum Kft.