publisher==

Az Ad Librum kiadói csoport könyveinek katalógusa

Ad Librum, Személyes Történelem, Könyv Guru

A tehetséges fiatal futballista, Oleg Szmirnov hamar közönségkedvenc lesz, felfelé ívelő karrierjét azonban beárnyékolja, hogy épp egy nagy hatalmú alvilági figura barátnőjébe, Larisszába szeret bele.

Könyv Guru, 2021.

800 oldal 165x235 mm 1261 gr. 4990 Ft ISBN 978-615-6153-63-0

Megvásárolható: Könyvesbolt.Online (3490 Ft!)BooklineLibriLíraBook24

Ebook: eKönyv.hudiBookGoogle Könyvek

Oláh Tibor: Kaktusz szögesdróttal

Olvasson bele! Google Books Vélemények: Moly

A tehetséges fiatal futballista, Oleg Szmirnov akkor robban be a köztudatba, amikor a szentpétervári Zenit csapata megnyeri az orosz labdarúgó-bajnokságot. A csupa szív játékos hamar közönségkedvenc lesz, felfelé ívelő karrierjét azonban beárnyékolja, hogy épp egy nagy hatalmú alvilági figura barátnőjébe, Larisszába szeret bele. Azzal, hogy elhatározza, megszerzi álmai nőjét, nem kis bonyodalmakba keveri magát. Bár végül részben eléri célját, közben bandaháborúk közepébe csöppen, és önpusztító életbe kezd…

Az izgalmas történetben mindvégig valós és fiktív elemek keverednek – míg a mérkőzések valóságosak, számos szereplő a képzelet szülötte.

Az orosz szesztilalomtól Mathias Rust Vörös téri landolásán át az orosz oligarchák világáig színes kaleidoszkóp tárul elénk. Néhány mondat erejéig még Rettegett Iván, Nagy Péter, Nagy Katalin cárnő, Sztálin és Gorbacsov is megjelenik a regényben.

Hír a megjelenésről

A Könyv Guru gondozásában jelenik meg Oláh Tibor nagyszabású regénye, a Kaktusz szögesdróttal.

Interjú a szerzővel

Egy barátjával kötött sportfogadásból született a novellaötlet, amit aztán 800 oldalas nagyregényben tudott csak megírni Oláh Tibor. A Könyv Guru Kiadó gondozásában megjelent kötet, a Kaktusz szögesdróttal szerzője ebben nagy rutinnal vezeti a történetszálakat, egyaránt jártasan az orosz profi foci világában és a történelmi kulisszatitkokban. Az interjúban mesél arról, miért dobta ki a barátja meccs közben a tévét az ablakon, hogyan tudott egy ekkora szöveget ellentmondások nélkül felépíteni, miért tartja kiábrándítónak a könyvkiadók hozzáállását az új szerzőkhöz, és mi köze egy íjászversenynek a regény folytatásához.


© 2008-2022 Ad Librum Kft.