publisher==

Az Ad Librum kiadói csoport könyveinek katalógusa

Ad Librum, Személyes Történelem, Könyv Guru

A középkorú, férjezett, háromgyerekes Mara életébe az olasz származású sármos ügyvéd, Matteo személyében - a józan ésszel szembemenve - váratlanul újra betoppan a szerelem...

Könyv Guru, 2020.

Megvásárolható: BooklineLibriLíra

Ebook: diBookGoogle Könyvek

Nagy Edit: Kísértés

Olvasson bele! Google Books Vélemények: Moly

Vágyhat egy nő, aki már feleség és anya, olyan férfira, aki bókokkal halmozza el, és a nőt, a végzet asszonyát látja benne? Akivel lopott közös óráik alatt felszabadultnak, istennőnek érezheti magát?

A középkorú, férjezett, háromgyerekes Mara életébe az olasz származású sármos ügyvéd, Matteo személyében váratlanul újra betoppan a szerelem. Bár a józan ész ezt diktálná, nem sokáig tudnak ellenállni egymásnak, a lelkiismeret-furdalást legyőzi az ösztönük. És bár a vágyaik hajszolják őket egymás karjába, végül sokkal többről lesz szó puszta szenvedélynél, szerelmesek lesznek. Lángoló, mindent elsöprő szerelem az övék.

Beteljesülhet egy reménytelennek tűnő szerelem? Meddig maradhat rejtve egy ilyen titok? Meddig lehet hazugságban élni? És vajon a szerelem tényleg mindent legyőz?

"Nem terveztem erotikus regényt" - a Könyv Guru interjúja Nagy Edittel

“Számomra a karakterek lelkivilágának, jellemének megismertetése az erotikus epizódok megjelenítésével vált teljessé” – magyarázza Nagy Edit, hogyan született meg a túlfűtött jelenetekben bővelkedő A kísértés című regénye.

Hír a megjelenésről

A középkorú, férjezett, háromgyerekes Mara életébe újra betoppan a szerelem. Az olasz származású sármos ügyvéddel, Matteoval nem sokáig tudnak ellenállni egymásnak.


© 2008-2022 Ad Librum Kft.