publisher==

Az Ad Librum kiadói csoport könyveinek katalógusa

Ad Librum, Személyes Történelem, Könyv Guru

Csatlakozzunk képzeletben mesehőseinkhez, a három világjáró kis rókához, és éljük át velük együtt a csodás kalandjaikat!

Könyv Guru, 2021.

124 oldal 120x200 mm 153 gr. 2490 Ft ISBN 978-615-6153-47-0

Megvásárolható: Könyvesbolt.Online (1790 Ft!)BooklineLibriLíraBook24

Ebook: eKönyv.hudiBookGoogle Könyvek

Kulcsár Dezső: Hová, hová, kis rókák?

Olvasson bele! Google Books Vélemények: Moly

Ha képzeletben csatlakozunk mesehőseinkhez, a három világjáró kis rókához, akkor velük együtt élhetjük át csodás kalandjaikat. Miközben a leghidegebb tájaktól a sivatagokig rengeteg tájat bejárunk kis barátainkkal, megtudhatjuk, milyen jó érzés segíteni a bajbajutottakon, felfedezni a világot, barátokra szert tenni, de találkozunk a pénzfelhasználás nehézségeivel, a képmutató „jócselekedéssel”, a kalandos bűnüldözéssel és a hétköznapi gonosz elleni harccal is.

Minden történetben felbukkan ugyanakkor a csodatevő manó is, aki a felmerülő nehéz helyzetekben mindig kis rókáink segítségére siet. Arra tanítja őket és bennünket, hogy mindig megtaláljuk a megoldást, ha mi is segítünk magunkon, illetve hogy ezüsttallérjaink akkor nem fogynak el, ha másoknak is adunk belőlük.

Hír a megjelenésről

Kalandokban gazdag mesekönyv Kulcsár Dezsőnek a Könyv Guru gondozásában megjelenő könyve, a Hová, hová kis rókák?

Unokáinak mondott meséket foglalta egybe - a Könyv Guru interjúja Kulcsár Dezsővel

A legnagyobb akadályt az időnként fellépő emberi lustaság jelentette” – fogalmaz egyszerre távolságtartóan és önkritikusan Kulcsár Dezső, amikor a meseírással kapcsolatos nehézségeiről kérdeztük.

Ismertető videó a YouTube-on

A Könyv Guru Kiadó jelentette meg Dr. Kulcsár Dezső Hová, hová, kis rókák? című mesekönyvét, amely három világjáró kis róka csodás kalandjain át mutatja be, milyen jó érzés segíteni a bajbajutottakon, felfedezni a világot, és barátokra szert tenni.


© 2008-2022 Ad Librum Kft.