publisher==

Az Ad Librum kiadói csoport könyveinek katalógusa

Ad Librum, Személyes Történelem, Könyv Guru

Ad Librum Kiadó, 2008.

132 oldal A5 173 gr. 1990 Ft ISBN 978-963-9888-65-4

Megvásárolható: Könyvesbolt.OnlineBooklineLíra

Kiss-György Rita, Kiss-György László: Jegyesség, házasság, gyermeknevelés. Praktikus tanácsok házasságra készülők számára

Amikor a fiatalok felfedezik magukban, hogy szerelmesek, egyre jobban meg akarják ismerni választottjukat.

Az udvarlás, együtt járás és főként a jegyesség időszakának a célja, hogy egymást minél korrektebben és józanabbul megismerjék, kedvesük családján keresztül és a különböző élethelyzetekben való reagálásuk alapján. A jegyesség időt ad arra is, hogy tervezgessük közös életünket, egyeztessük elképzeléseinket és kiderüljön, valóban összeillünk-e.

A házassággal megkezdődik a közös élet, amely nem lesz zökkenő- és konfliktusmentes, bármennyire is úgy gondolja a fiatal pár, de megfelelő előzetes felkészüléssel, türelemmel, egymásra figyeléssel, szeretettel, együttes erővel sok probléma elkerülhető, megoldható.

Könyvünkben összefoglaljuk a jegyességgel, a házassággal, gyermekvállalással és gyermekneveléssel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat, hogy a leendő házasok, szülők, akik házasság vagy gyermekvállalás előtt állnak, teljesebbé tehessék családi életre való felkészülésüket.


© 2008-2022 Ad Librum Kft.