publisher==

Az Ad Librum kiadói csoport könyveinek katalógusa

Ad Librum, Személyes Történelem, Könyv Guru

Ad Librum Kiadó, 2008.

276 oldal 140x200 mm 2490 Ft ISBN 978-963-9888-39-5

Megvásárolható: Könyvesbolt.OnlineBooklineLíra

Klicsu Anna: Matthew vs. Patrick (avagy Shannon döntésképtelensége férfiügyben)

Shannon Haywire egy olyan nő, aki már annyira utálja az átlagosságot, hogy mindenáron meg akar tőle szabadulni. De leginkább attól, hogy ő ne legyen az. Ám ezt nehezíti az a tény, hogy ő maga egy igazán szerencsétlen nő. Ha döntenie kell egy helyzetben, akkor biztosra vehető, hogy a legrosszabb megoldást választja.

Mindnyájunk életében legalább egyszer előfordul, hogy felébredünk, és hirtelen mindent idegennek érzünk magunk körül. Az az érzés gyötör minket, hogy valamikor, valahol nagyon elhibáztunk valamit. De ennél konkrétabbat képtelenek vagyunk felvázolni. Ilyenkor két választásunk van: elhessegetjük ezt a rossz érzést, vagy változtatunk, esetleg egyenesen teszünk ellene.

Egyik reggel Shannon is ez elé a válaszút elé került, és döntött: új életet kezd. Nem is akárhogyan, feladja a munkahelyét, sőt élete szerelmét is. Ez a döntés lavinaszerűen nekizúduló következményeket von maga után. Viszontagságai során Shannon rájön, mennyit ér egy-egy jóbarát, míg egyre többször hallja: döntéseiért ő a felelős.

Ha reggel megállunk egy pillanatra, miközben forró kávénkat kortyolgatjuk, s merengünk egy kicsit a hajnali napfényben, rádöbbenhetünk: Shannon nem is annyira idegen számunkra, mint első látásra gondolnánk…


© 2008-2022 Ad Librum Kft.