publisher==

Az Ad Librum kiadói csoport könyveinek katalógusa

Ad Librum, Személyes Történelem, Könyv Guru

Ad Librum Kiadó, 2010.

280 oldal 2200 Ft ISBN 978-963-9934-70-2

Megvásárolható: Könyvesbolt.Online

Kölcsey Krisztina: Hajnalhasadás

Az első szerelem jelentős fordulatot hoz minden nő életébe. Ez alól Fonyó Adél sem kivétel, aki tizenöt évesen, egy balatoni nyaralás alkalmával éli át, milyen is az, ha Ámor nyílvesszője szíven találja. Ám a boldog végkifejlet sajnos elmarad, és a fiatal lány keserű csalódottsággal tapasztalja meg az elutasítás fájdalmát.

Tíz év elteltével Hídvéghy Márk ismét keresztezi az útját, immár jelentős vagyonra szert téve, amely azonban – úgy tűnik – végérvényesen megakadályozza sorsuk egybeforrását.

Ám a szív szavának nehéz ellenállni, és miközben hőseink kétségekkel teli érzelmi szálaik kibogozásán fáradoznak, a háttérben egy sikkasztással egybekötött emberrablás zajlik, amelynek kimenetele súlyos tragédiával fenyeget.

Vajon sikerül-e Adélnak és Márknak a – sokszor önhibájukból adódó – problémákat legyőzni, megmentve ezzel szerelmüket? Legyőzhető-e egy olyan ellenség, aki a homályból támad, és akinek az értékrendjében a pénz imádata, meg a hőn áhított hatalom birtoklása mögé szorul az emberi élet?

Ez a lebilincselően izgalmas regény választ kínál a kérdésekre, miközben egyszerre megtapasztalhatjuk az igaz szerelem varázslatos szépségét, és azt a fajta önzést, amely az embert testestül-lelkestül romba dönti, megfosztva őt azoktól az értékektől, amelyek a lélek tisztaságának megőrzéséhez szükségesek.


© 2008-2022 Ad Librum Kft.