publisher==

Az Ad Librum kiadói csoport könyveinek katalógusa

Ad Librum, Személyes Történelem, Könyv Guru

A fiatal erdélyi szerző könyvén keresztül újraélheted életed élményeit, megtalálhatod önmagad, megértheted saját küzdelmeidet, és talán még a fel nem tett kérdéseidre is választ találsz.

Könyv Guru, 2023.

100 oldal 120x200 mm 2490 Ft ISBN 978-615-6440-42-6

Megvásárolható: Könyvesbolt.Online (1490 Ft!)BooklineLibriLíraBook24

Ebook: eKönyv.hudiBookGoogle Könyvek

Péntek Balázs: Köszönöm, én jól vagyok!

Olvasson bele! Google Books Vélemények: Moly

Az élet nem mindig könnyű, különösen kamaszkorban. A szerelemről, az útkeresésről, a csalódásokról és a fájdalomról nehéz mesélni. A Köszönöm, én jól vagyok! eltér a megszokott irodalmi daraboktól – szívbemarkolóan őszintén szól azokról az érzésekről, amelyekkel mindannyian küzdünk, de ritkán beszélünk róluk. A fiatal erdélyi szerző könyvén keresztül újraélheted életed élményeit, megtalálhatod önmagad, megértheted saját küzdelmeidet, és talán még a fel nem tett kérdéseidre is választ találsz.

,,Ha elfoszlottak álmaid s téged cserbenhagytak,

kitéplek a világból s az enyémbe fogadlak.”

„Számomra az írás drog, hivatás és kötelesség” Interjú Péntek Balázzsal

Kisiskolás korában kezdett, elsősorban ajándék céljából verset írni Péntek Balázs, akinek most jelent meg első önálló kötete. A Köszönöm, én jól vagyok! szerzőjével beszélgetve szó esett a kamaszkor nehézségeiről, a szabadvers hátrányairól, egy magfagyott galambról, és arról, miért olyan a stílusa, mint „ananász a pizzán”. A Könyv Guru interjúja


© 2008-2022 Ad Librum Kft.