publisher==

Az Ad Librum kiadói csoport könyveinek katalógusa

Ad Librum, Személyes Történelem, Könyv Guru

Egy történet, melyben három ember sorsa tragikusan és végérvényesen összefonódik, miközben szembenéznek bűntudattal, bosszúvággyal, gyásszal, valamint az elmúlás elfogadásával és elfogadhatatlanságával.

Könyv Guru, 2018.

284 oldal 130x200 mm 315 gr. 2990 Ft ISBN 978-615-5803-37-6

Megvásárolható: Könyvesbolt.Online (1990 Ft!)BooklineLibriLíra

Ebook: eKönyv.hudiBook

Kuruc Attila: Árnyak könyve

Vélemények: Moly

„Ha a sötétség megtalál minket és csontunkig hatoló fájdalmat kapunk tőle, akkor azt el kell fogadnunk, mint egy ajándékot. Nem szabad menekülni előle, át kell élni a lehető legmélyebben. Magunkba kell, hogy öleljük és eggyé kell vele válnunk, mígnem teljesen a részünkké nem lesz. Aztán meg kell fordítani ezt a hatalmas energiát, és felhasználva azt tovább kell menni az úton, mely tisztábbá válik az élmény által. A sötétség és a fájdalom a barátaink kell, hogy legyenek.”

Az alkoholista Harry Bradford az öngyilkosság gondolatával játszik, miután nem tudja túltenni magát felesége halálán. Amikor azonban betér egy antikváriumba, céltalan élete új értelmet nyer. Anne és Jim Dalton boldog házasságban élnek kisfiukkal, Adammel együtt. Az idillnek akkor szakad vége, mikor egy nap Adam nem jön haza az iskolából. Másnap a rendőrség egy elhagyatott házban találja meg a fiú megcsonkított holttestét, aki kegyetlen rituális gyilkosság áldozata lett. Miután a házaspár és Harry útjai egy ősi kötet, az Árnyak könyve által keresztezik egymást, Anne és Jim előtt egy addig ismeretlen világ tárul fel, felcsillan a remény, hogy újra magukhoz ölelhetik imádott gyermeküket. De az út, amire ráléptek, fájdalommal, vérrel és halállal van kikövezve. Végén talán emberségük utolsó morzsáját is fel kell adniuk.

Ajánló Kuruc Attila Árnyak könyve című regényéről

"A szerző ezzel a vonallal nagyon meg tudott lepni. Fogalmam sem volt, mi lesz a regény végkifejlete. Nekem nagyon tetszett, ahogy a dolog háttér-történetét felvázolta, szépen fokozatosan, a kellő pillanatban adagolva az információkat."

Ez volt az egyik legerőszakosabb regény, amit eddig olvastam

"Lélekgyilkos alkotás, szépen megírva, jó karakterekkel, elgondolkodtató tartalommal. Csak ajánlani tudom."


© 2008-2022 Ad Librum Kft.