publisher==

Az Ad Librum kiadói csoport könyveinek katalógusa

Ad Librum, Személyes Történelem, Könyv Guru

Szerzői kiadás, 2010.

98 oldal 140x200 mm 131 gr. 1490 Ft ISBN 978-963-08-0396-0

Megvásárolható: Könyvesbolt.Online

Lady Nairi: Verstár

„Nem vagyok a szavak embere, de tényleg szépek a versek, tükrözik az érzéseid!”

Béres Edit

„Nagyon nehéz helyzetben vagyok most, hiszen pár mondatban igen nehéz jól megfogalmazni, hogy miért is szeretem Lady Nairi verseit. Bátran mondhatom, hogy majdnem minden művét olvastam már, mielőtt e könyvbe kerültek volna, és mindig magával tudott ragadni a hangulat, a téma, a szimbólumok és a sorok közti üzenetek összhangja. Soha nem vettem észre rajta, hogy gondot okozna neki vers formájába önteni a mondanivalóját. Érzékeny lélek és gazdag fantázia jellemzi, ez visszaköszön a versekben is, a kedves olvasó maga is tapasztalni fogja. Bátran ajánlom mindenkinek ezt a verseskötetet, mert biztos vagyok benne, másnak is kellemes perceket szereznek a versek, csakúgy, mint nekem.”

Gabányi Ferenc

„Van, aki a vérét ontja fájdalmában, van, aki könnycseppeket hullajt, van, aki némán üvölt magában, Lady Nairi viszont, mint egy kiapadhatatlan forrás, ontja magából a verseket és a csodálatosan szép, őszinte szavakat! Őt termékennyé és alkotóvá teszi a fájdalom, és különleges képességével akkor is ad, amikor mások elvennének. Köszönjük, hogy vagy; csodálatos érzelmi mélységed minden embert lelke mélyéig megérint!”

M. Vincze Eszter

„E kötet gyönyörű szép, igényesen kidolgozott verseket tartalmaz, amelyből bárki erőt meríthet, újat tanulhat. Csak így tovább! Kívánok minden jót Neked, tiszta szívből, hiszen ilyen egy barát…”

Mester Ágnes Erika

„Lady Nairit, vagy Homonnai Ritát, a versein keresztül ismertem meg, egy ideig ugyanazon az íróoldalon voltunk mindketten tagok, ahol az ő versei nagyon is „megfogtak”.

Egy olyan fiatal nőt ismertem meg benne, aki annak ellenére, hogy a felnőttek életének a kezdetén van, a mindennapi életben mindkét lábával a valóságban él, megérti a mai élet kegyetlen törvényeit, a verseiben azonban egy hihetetlen könnyedséggel és magával ragadó tartalommal elvezeti az olvasót egy szebb, képzelt világba, és amikor e versét végig olvastad, úgy érzed mag


© 2008-2022 Ad Librum Kft.