publisher==

Az Ad Librum kiadói csoport könyveinek katalógusa

Ad Librum, Személyes Történelem, Könyv Guru

Történetünk hősnője nem csak szerelmet talál könyves-kávés-irodalmi utazásai során, hanem a saját családtörténetét is, és megérti a sorsát. És megtörténik, amire mindannyian vágyunk: kerek lesz az élet.

Könyv Guru, 2021.

204 oldal 130x200 mm 242 gr. 2990 Ft ISBN 978-615-6153-79-1

Megvásárolható: Könyvesbolt.Online (1990 Ft!)BooklineLibriLíraBook24

Ebook: eKönyv.hudiBookGoogle Könyvek

Végh-Fodor Mónika: Latte Liverpoolban

Olvasson bele! Google Books Vélemények: Moly

Kedves Olvasó!

Ha olyan történetre vágysz, amelyben megtalálhatod a valós élet meseszerűségét, akkor gyere velem, igyál egy jó kávét, és hagyd, hogy a történetmesélés magával ragadjon! Feltűnik majd Móricz, jobb életre inspirál, de a fordulatot nem ő hozza, habár köze lesz hozzá az irodalomnak...

A Dunától indulunk, de kikötünk a Mersey partján is, Liverpoolban, hogy aztán a Tisza és a kis Túr vidékén járhassunk. Egy „rendes romantikus” regényben a folyók partján szerelemnek kell szövődnie, ebben a mesében sincs ez másként. DE: történetünk hősnője valami mást is talál könyves-kávés-irodalmi utazásai során! Megtalálja a saját családtörténetét, megérti a sorsát. És megtörténik, amire mindannyian vágyunk: kerek lesz az élet.

Vigyázat! Ez mégsem egy rózsaszín történet, ez egy igaz történet (is lehetne) – amelyhez olyan tartalmas és gyönyörű olvasásélményt kívánok, mint egy jó Latte Macchiato egy liverpooli kávézóban.

Végh-Fodor Mónika

Könyvajánló

“Ha azt gondolnánk, hogy ez egy szimpla romantikus történet, akkor óriásit tévednénk. Talán a fülszöveg alapján következtetni lehet ilyesmire, de ez a regény sokkal mélyebb témákat dolgoz fel, mint egy szerelmi történet” – így kezdődik a Könyvuniverzum elnevezésű blog írása Végh-Fodor Mónika legújabb könyvéről.

Rádiós interjú a szerzővel

A Dabas Rádió vendége volt Végh-Fodor Mónika, akinek a napokban jelent meg második könyve, a Latte Liverpoolban.

Hír a megjelenésről

A Könyv Guru Kiadónál jelenik meg Végh-Fodor Mónika második könyve, a Latte Liverpoolban.

“Egy irodalmi szövegben egyetlen szó sincs véletlenül”, interjú a szerzővel

Önismereti kalandozásra invitál Végh-Fodor Mónika új regénye, a Latte Liverpoolban, ami most jelent meg a Könyv Guru kiadó gondozásában. A szerzővel egyebek mellett arról is beszélgettünk, hogy miként függ össze az irodalom, az irodalomterápia és a meseterápia, minek a szimbóluma a kávé(zás), mit adott és mit vett el a karantén a regényírótól, és inspirálta-e Coelho a regény kulcsmondatában?


© 2008-2022 Ad Librum Kft.