publisher==

Az Ad Librum kiadói csoport könyveinek katalógusa

Ad Librum, Személyes Történelem, Könyv Guru

"Minden kudarc, minden szakítás egy kis halál. De nem szabad sokáig haldokolnunk, mert ahhoz túl rövid az ittlétünk."

Könyv Guru, 2018.

216 oldal 130x200 mm 243 gr. 2990 Ft ISBN 978-615-5803-27-7

Megvásárolható: Könyvesbolt.Online (1990 Ft!)BooklineLibriLíra

Ebook: eKönyv.hudiBookGoogle Könyvek

L. I. Lázár: Rejtőző kavicsok I.

Olvasson bele! Google Books Vélemények: Moly

Ebben a regényben senki sem az, akinek látszik. Lille, a megbízhatóság és a jólneveltség szobra kettős életet él, a valóság elől egy álomvilágba menekül. Praetor, a laza és jómódú srác gondtalanul váltogatja a csajokat, szórja a latin szavakat, s bár ő a csapat esze, mégis lazán elindul a lejtőn. Krisz, a vezérhím, aki „nagyvadat” vesz célba, de azt nem sejti, hogy ez a vadászat megváltoztatja az életét. Anna, a vagány tanárnő különc módszerekkel küzd a tanítványaival – csakhogy múltjában sötét folt éktelenkedik…

– Meddig tart még a kihallgatás?

Lille elszégyellte magát. Tényleg szó szerint letámadta.

– Innál valamit? Éhes vagy?

– Kislány, a kijelentő módról hallottál már?

Bocs… Esküszöm, nem kérdezek többet! – Lille felemelt egy kavicsot, nézte egy darabig, aztán eldobta. – Apám kavicsnak hívja a felbecsülhetetlen értékű embereket.

A könyv facebook oldala

Ahol megtudhatod éppen merre jár a könyv.

A szerző weboldala

Itt olvashatsz érdekességeket a könyvről.

Részlet

Kolozsi Lázár Ildikó könyve a Rejtőző kavicsok első része 2012-ben jelent meg a Móra kiadónál, ahol nagy népszerűségnek örvendett. A regénynek saját honlapja és facebook oldala is van. Ez utóbbin számos érdekesség mellett, végigkísérhetjük ahogy a könyv beutazza szinte az egész világot. A Könyv Guru vállalta idén a könyv új köntösbe bújtatását és újra kiadását. Hamarosan a második résszel is jelentkezünk, de most az első részből hoztunk részletet.

„Ha egy fejezet megíratja magát, az nagyon értékes része lesz a regénynek”

“Hetente több olyan levelet kapok, amelyben valaki arról mesél, hogy épp időben, épp jókor olvasta a regényt” – mondja Lázár Ildikó író, újságíró most második kiadásban megjelent Rejtőző kavicsok kötete kapcsán. Néhány hete jött ki Könyv Guru kiadónál a népszerű regény, amelynek szerzőjével most beszélgettünk a napokon belül várható második kiadás újdonságairól, az első kötet “világjárásáról” és hogy mit tanult a regényírásról Szabó Magdától.


© 2008-2022 Ad Librum Kft.