publisher==

Az Ad Librum kiadói csoport könyveinek katalógusa

Ad Librum, Személyes Történelem, Könyv Guru

Kedves történeteket olyan állatokról, amelyeket jólesik megsimogatni.

Könyv Guru, 2020.

112 oldal 200x200 mm 335 gr. 3000 Ft ISBN 978-615-5803-90-1

Megvásárolható: BooklineLibriLíra

Ebook: eKönyv.hu

Mester Györgyi: Simogató állatmesék

„Ahogy nézelődött és turkált a polcokon tornyosuló állatfigurák között, egyszer csak egy kis zebra akadt a kezébe. Ilyen állata még nem volt otthon. Ahogy meglátta, azonnal megszerette, és úgy döntött, nem is válogat tovább, azt kéri ajándékba. Anyukája azonban a felnőtt szemével mustrálta a kis figurát, és azonnal megkritizálta a választását.

– Hogy jutott eszedbe épp egy zebrát kérni?! Ez a valóságban egy behemót állat, rúg is, harap is – állítólag –, vad és veszélyes.

De őt már nem lehetett lebeszélni róla. A szívébe zárta, megszerette. Amikor az anyukája látta, hogy nem tágít, elkezdte jobban szemügyre venni a játékot.

– És még ráadásul hibás darab is. A hátán – a csíkok mellett – szürke foltok vannak. Vagy színhibás, vagy elázott szállítás közben, ki tudja. Selejtes, és még csak le sem árazták. Válassz egy másik darabot, vagy eleve másik állatot – mondta.

Hamarosan kiderült azonban, nemhogy hibátlan példány nincs a kis zebrából, de egyáltalában nem volt belőle másik darab. Pedig még a raktárban is utánanézett a segítőkész eladó.

Látta anyukája arcán az elégedetlenséget, de a döntéséből nem engedett, ragaszkodott a játékhoz, így végül megvették.”


© 2008-2022 Ad Librum Kft.