publisher==

Az Ad Librum kiadói csoport könyveinek katalógusa

Ad Librum, Személyes Történelem, Könyv Guru

Tanácsok pánikbetegeknek egy pánikbetegtől.

Ad Librum Kiadó, 2017.

139 oldal 130x200 mm 162 gr. 2490 Ft ISBN 978-615-5686-91-7

Megvásárolható: Könyvesbolt.OnlineBooklineLibriLíraBook24

Ebook: eKönyv.hudiBookGoogle Könyvek

Nagy Judit: Üsd ki a pánikod! Gyakorlati tanácsok egy tapasztalt pánikos tollából

Olvasson bele! Google Books Könyv Guru ÍzelítőVélemények: Moly

A pánikkal való kapcsolatom csaknem két évtizede kezdődött. Akkoriban még a főiskola padjait koptattam.

Kezdetben csak egy-egy rosszullét jelentkezett, majd az évek során, szép lassan folyamatos szorongássá vált, állandó és hűséges társam lett a mindennapokban.

Miközben a megoldást kerestem, sok hibát követtem el, sőt hibát hibára halmoztam. Amikor rájöttem, mekkora ostobaságokat csináltam, és rajtam kívül mennyien vannak még pánikosok, úgy éreztem, tennem kell valamit.

E könyv célja, hogy hasznos tanácsokat adjak a szorongással küzdő embereknek. Itt és most egy gyakorlott pánikos saját bőrén szerzett tapasztalásait és tanácsait olvashatod, amit ha a saját problémádhoz hasonlónak érzel, talán kipróbálsz vagy megfogadsz.

Szóljon hát ez a könyv segítségül mindazoknak, akik hozzám hasonló módon kéz a kézben járnak a pánikkal, s velem együtt megjárták annak legmélységesebb bugyrait.

Moly.hu

„Az írás – a gondolatokkal ellentétben – kötelezettséget von maga után”

“Amikor a magamfajta szerencse fia rátalál a saját, pokolból kivezető útjára, egy idő után egyre világosabban látja, merre kell mennie, és mit kell tennie”. Interjú Nagy Judittal, egy sokat tapasztalt pánikbeteggel, aki könyvben segít sorstársainak.

Kritika A másik világ blogon

Összességében szívesen olvastam, érdeklődve lapozgattam a könyvet. Jó, hogy vannak ilyen témájú, segítő szándékú kötetek, csak egy kicsit népszerűsíteni kellene őket, hogy eljussanak azokhoz az emberekhez, akiknek szüksége van rá. Bízom benne, hogy a szerzőnek sikerül sok pánikbeteget "kirángatni" a problémák tömkelegéből.

Értékelés Niitaabell blogger oldalán

Judit jól ír. Ezt nem győzőm hangsúlyozni. Nagyon olvasmányos, s végtelenül őszinte. Hatalmas bátorság kell ahhoz, hogy az ember a saját problémáját ország-világ elé tárja, még akkor is, ha tudja, ezzel sokaknak segíthet. Engem az fogott meg leginkább, hogy lehet, hogy gyakorlati tanácsokat ad, de mindezt úgy, hogy azt a saját képünkre kell, hogy formáljuk. Minden megoldásnak csak a vázát jeleníti meg, s esélyt ad, hogy kitaláljuk, hogyan tudnánk beépíteni azt a saját életünkbe. Kimondja azt is, hogy piszok nehéz lesz és sosem fog egy nap alatt minden megváltozni. Hosszú, fáradtságos munkát igényel.

Emellett olyan dolgokra is hangsúlyt fektet, amiről nem is gondolnánk, hogy a segítségünkre válna, mégis ha belegondolunk, igaza van. Hatalmas lelki fröccsöt ad, ami nem csak a pánikbetegnek segíthet, hanem azoknak is, akik előtt teljesen más akadályok hevernek.

Értékelés a Lap lap után blogon

„Az életeden csakis te, önmagad változtathatsz.”

Azt hiszem, ez lehetne ennek a vékonyka, ámde annál többet mondó könyvnek a kulcsmondata. Hiszen ez igaz, nemde? Amikor nyolcadikos koromban elgázoltak - tudniillik egy nyugdíjas sofőr kielőzte a zebra előtt megálló kocsit, ami éppen átengedett - és nálam is kialakult egyfajta szokásként a pánikroham, pár hónap után már nem bírtam elviselni azt a halálfélelmet, ami akkor tört rám, ha át kellett mennem egy zebrán, úgyhogy elhatároztam, hogy segítséggel, vagy anélkül, de igenis tenni fogok ez ellen.

INTERJÚ - Nagy Judittal

  1. Ha egy szóval kellene jellemezni a könyvedet, mi illene hozzá a legjobban?

Egy korábbi interjúban, azt kérdezték tőlem, honnan a cím, az Üsd ki a pánikod!, ami első hallásra olyan, mint egy bokszolóhoz intézett felhívás. Az „Üsd ki a pánikod!” tényleg pontosan olyan, mint egy bokszolóhoz intézett felhívás. Az üzenete: ha győzni akarsz, vedd fel végre a kesztyűt, és küldd padlóra a pánikod!

Ha egy szóval kellene jellemeznem a könyvet, akkor az a GYŐZELEM lenne!

“MEG VOLTAM RÓLA GYŐZŐDVE, HOGY PÁNIKBETEG VAGYOK”

A pánikbetegség nem is olyan ritka jelenség. Szinte mindenki tapasztalta már saját magán, vagy a környezetében valakin. Aztán van olyan is, mikor találunk egy könyvet, vagy egy ismerőst, és megnyugodhatunk, ez mégsem az, amire gondoltunk.

Köszönjük az értékelést Nagy Judit: Üsd ki a pánikod! című könyvéről az Anya olvas blognak.

“Ekkor talált rám a könyv, és jelnek vettem, így gyorsan el is olvastam. Hogy mit találtam benne? Először is rávilágított, hogy nem vagyok pánikbeteg, hurrá! Úgyhogy köszönöm Nagy Juditnak, hogy felvilágosított, mert lehet életem további részét abban a tudatban kellett volna leélnem, hogy pánikos vagyok.”

Részlet a könyvből

A Könyv Guru Ízelítő rovatában Nagy Judit: Üsd ki a pánikod! című könyvéből olvashatnak részletet.


© 2008-2022 Ad Librum Kft.