publisher==

Az Ad Librum kiadói csoport könyveinek katalógusa

Ad Librum, Személyes Történelem, Könyv Guru

Kiből lehet példakép? Bárkiből. És kiből lesz példakép? Csak nagyon kevesekből. Tizenhét nem mindennapi ember fordulatos élettörténete, egyedi gondolatvilága.

Ad Librum Kiadó, 2017.

256 oldal 130x195 313 gr. 2990 Ft ISBN 978-615-5686-53-5

Megvásárolható: Könyvesbolt.Online (1990 Ft!)BooklineLibriLíraBook24

Ebook: eKönyv.huGoogle Könyvek

Naszvadi Judith: A mi Múzsánk

Olvasson bele! Google Books Könyv Guru ÍzelítőVélemények: Moly

Kiből lehet példakép? Bárkiből. És kiből lesz példakép? Csak nagyon kevesekből.

A mi Múzsánk lapjain tizenhét nem mindennapi ember fordulatos élettörténete, egyedi gondolatvilága elevenedik meg. Sztárok és hétköznapi jótevők kendőzetlen őszinteséggel mesélnek sikerekről, kudarcokról, belső tartalékokról és magáról az útról.

Miért dönt úgy az előadóművész, hogy feladva fényes karrierjét inkább bohócdoktorként szolgál tovább? Vajon lehetséges parakajakosként egy év felkészülés után világbajnokságot nyerni? Mit tesz az a kisfiú, aki mindenáron citerázni akar, de nem akad tanárra? Hogyan dönt a sorsáról a fiatal lány, mikor az orvos közli vele: már csak hónapjai vannak hátra? Miért lesz minden előadás ugyanaz, mégis minden este

más a színpadon? Vagy hogyan telnek egy állatmentő fiatalember mindennapjai?

Naszvadi Judith ilyen és ehhez hasonló kérdésekre keresi a választ új könyvében. Beszélgetőpartnerei között van ünnepelt színész, látássérült szociális munkás, közkedvelt DJ, paralimpikon, rockénekes és szülész-nőgyógyász szakorvos is. Hogy mégis mi a közös bennük? Az, hogy egytől egyig jelenkori példaképek.

Naszvadi Judith honlapja

Moly.hu

A mi Múzsánk a Moly.hu-n.

“Sikerült majdnem mindenkit zavarba hozni”

„Az is a célom, hogy mindenki gondolja tovább a sort. Vajon a saját környezetében ismer példaképeket? Esetleg saját maga az?” – fogalmaz második interjúkötete kapcsán Naszvadi Judith. A szerző 17 nem mindennapi emberrel, sztárokkal és hétköznapi hősökkel való beszélgetés alapján készített, A mi Múzsánk című riportkönyvét a Könyvhéten fogja dedikálni az Ad Librum Kiadó standjánál, korábbi kötete, A mi ’56-unk pedig ismeretterjesztő kategóriában bejutott az Aranykönyv-szavazáson a TOP10-be. Az interjúban a szerző mesél arról, hogyan egyezteti össze egy tanyán zajló, kisgyermekes anya életét a könyvírással, hogyan választotta ki beszélgetőpartnereit, miért volt önismereti terápia az interjúzás, és mi volt a kötet készítése közben hallott legmegrázóbb történet.

Egy gyermekszegénységi felmérés idején, szociális munkás hallgatóként derült ki, hogy van érzéke az emberek kérdezgetéséhez, az interjúkészítéshez. A mi Múzsánk már a második interjúkötete. Mit szeret az interjúkban, mit akar megmutatni általuk?

Ízelítő a Könyv Guru-n

A mi Múzsánk lapjain tizenkét nem mindennapi ember fordulatos élettörténete, egyedi gondolatvilága elevenedik meg. Sztárok és hétköznapi jótevők kendőzetlen őszinteséggel mesélnek sikerekről, kudarcokról, belső tartalékokról és magáról az útról.

Részletünkben Balogh László, azaz Dr. Lala történetét mutatjuk be.

Naszvadi Judith: A mi Múzsánk

"A mi Múzsánk, a ma emberét mutatja meg nekünk. Ismert és egyáltalán nem közismert emberek mesélnek nekünk az életükről, kudarcaikról, sikereikről és hitvallásukról. Hogyan látják az életet, hogyan érték el a kitűzött céljaikat, és mit tartanak fontosnak a saját és környezetük életében. "


© 2008-2022 Ad Librum Kft.