publisher==

Az Ad Librum kiadói csoport könyveinek katalógusa

Ad Librum, Személyes Történelem, Könyv Guru

Egy negyvenes nő megpróbáltatásai, avagy a magyar Bridget Jones naplója. Nagy Eszternek a szerelem, család, munka témaköreit körüljáró, naplószerűen papírra vetett sorait sajátos stílus, szarkasztikus humor jellemzi.

Könyv Guru, 2021.

120 oldal 120x200 mm 146 gr. 2490 Ft ISBN 978-615-6153-53-1

Megvásárolható: Könyvesbolt.Online (1690 Ft!)BooklineLibriLíraBook24

Ebook: eKönyv.hudiBookGoogle Könyvek

Nagy Eszter: Naugye

Olvasson bele! Google Books Vélemények: Moly

Ha egy mondatban szeretnénk összefoglalni Nagy Eszter könyvének lényegét, ez lehetne az: Egy negyvenes nő megpróbáltatásai, avagy a magyar Bridget Jones naplója.

A szerelem, család, munka témaköreit körüljáró, naplószerűen papírra vetett sorokat sajátos stílus, szarkasztikus humor jellemzi. A szerzőnő problémáiban, kihívásaiban, vívódásaiban könnyen magunkra ismerhetünk. Ettől lesz igazán emberi, ettől érezzük olyan könnyen szívünkhöz közelállónak, ismerősnek az élet hullámhegyeiről és -völgyeiről egyaránt nyíltan beszámoló terápiás önvallomást.

"Nem is igen csiszolgatok rajta utólag" - a Könyv Guru interjúja Nagy Eszterrel

“Merni kell tükörbe nézni akkor is, amikor éppen a poklot járod, mert te mindig ott leszel magaddal, ha tetszik, ha nem” – foglalja össze új kötete üzenetét Nagy Eszter.

Hír a megjelenésről

Ha egy mondatban szeretnénk összefoglalni Nagy Eszter könyvének lényegét, ez lehetne az: Egy negyvenes nő megpróbáltatásai, avagy a magyar Bridget Jones naplója.

Interjú Nagy Eszterrel a woohoo.hu magazinban

Április végén jelent meg Nagy Eszter első (de nem utolsó) könyve, mely tulajdonképpen az elmúlt 5 évben írt naplóbejegyzéseiből áll össze, tehát a regény tényleg kizárólag valós eseményeken alapul. Éppen ezért olyan könnyű és jó azonosulni vele.

Hogyan lehet humorosan felfogni életünk megpróbáltatásait?

Nagy Eszter elmúlt éveinek megpróbáltatásait írta le „Naugye” című naplóregényében.

Csupa olyan élethelyzet és kérdés, ami saját életünkből is ismerős lehet, hiszen a könyv szól magánéleti nehézségeiről, három gyermeke nevelésének kihívásairól, álláskeresése hosszú és bizonytalan időszakáról is. Ennek ellenére a nevetés nem marad el, hiszen minderről a szerző rendkívül szórakoztatóan, szarkasztikus humorral ír.

Nagy Eszter a HírTV-ben

A HírTv Paletta című műsorában Nagy Eszter elmondta, hogy az írás nem könyvnek, hanem önterápiának indult.

Nagy Eszter a Gerilla bár című műsorban a Pesti Tv-ben

A Pesti Tv a magyar Bridget Jones névvel illette a szerzőt. A Gerilla bár című műsorban Nagy Eszter többek közt arról is beszélt, hogy könyve segíthet olvasóinak abban, hogy a megpróbáltatásoknak vannak humoros részei, vegyük észre ezeket. Ez a beszélgetés itt nézhető meg.


© 2008-2022 Ad Librum Kft.