publisher==

Az Ad Librum kiadói csoport könyveinek katalógusa

Ad Librum, Személyes Történelem, Könyv Guru

A magyar Bridget Jonesként emlegetett Nagy Eszter könyvének folytatása: Már megint... Naugye

Könyv Guru, 2022.

136 oldal 120x200 mm 146 gr. 2790 Ft ISBN 978-615-5758-99-7

Megvásárolható: Könyvesbolt.Online (2093 Ft!)BooklineLibriLíraBook24

Ebook: eKönyv.hudiBookGoogle Könyvek

Nagy Eszter: Már megint… Naugye

Olvasson bele! Google Books Vélemények: Moly

Amikor 2021 tavaszán Nagy Eszter első könyve megjelent, a magyar Bridget Jonesként emlegették. A párhuzam nem véletlen, hiszen angol „kolléganőjéhez” hasonlóan őt is egy naplóregényből ismerhettük meg. Mégis van köztük egy óriási különbség. Míg Helen Fielding közkedvelt karakterének történetét a képzelet szülte, addig Eszter a saját életéről mesél nekünk – immár a második kötetében.

Nem beszél mellé, nem csomagolja selyempapírba az igazságot, egyszerűen csak kimondja, amit gondol. Sőt, szarkasztikus humorának hála, még viccet is csinál a gondjaiból. Mi pedig vele együtt nevetünk rajta – és közben persze magunkon is. Mert Eszter ismeri a legsötétebb gondolatainkat, a legnagyobb félelmeinket és átérzi a kétségbeesésünket is. Pontosan tudja, milyen nehéz, ha az ember egyedül neveli a gyermekeit és azt is, hogy albérletből albérletbe költözni felér egy horrorfilmmel. Ráadásul sokakhoz hasonlóan ő is naponta megkapja azt a bizonyos rettegett kérdést: „Hogy lehet az, hogy egyedül vagy?”.

Ne tévesszen meg senkit a rózsaszín borító! Eszternek ugyanis esze ágában sincs tündérmesét írni, sőt! Szembeszáll a közösségi média kifilterezett valóságával, és szerethetővé teszi a tökéletlen tökéletességet. Miért ne viselhetnénk büszkén mi is a sebezhetőségünket?

Naugye? Naugye!

Barna Borbála

újságíró

Hír a megjelenésről

Újabb kötettel jelentkezik Nagy Eszter, a sikeres Naugye után most jelenik meg a Könyv Guru gondozásában a Már megint… Naugye című könyve.

A Könyv Guru interjúja a szerzővel

gy év sem telt el, és a nagy médiaérdeklődést (is) kiváltó első naplóregénye után máris jelentkezett a folytatással Nagy Eszter. A Már megint… Naugye című új kötete kapcsán a szerzővel egyebek mellett arról beszélgettünk, mit jelent most számára a “naugye” kifejezés, mi lesz a sorsa azoknak a szövegeinek, amiket túl “önterápiásnak” ítél, mit szóltak a gyerekei a róluk írt részekhez, és mennyire lett rutinos nyilatkozó a sok rádiós és tévés szereplés nyomán.


© 2008-2022 Ad Librum Kft.