publisher==

Az Ad Librum kiadói csoport könyveinek katalógusa

Ad Librum, Személyes Történelem, Könyv Guru

Egy olyan asszony, nő, feleség vagyok, aki mindennél jobban szeretné egy babával megajándékozni férjét, családját és önmagát. De valahol homokszem került a gépezetbe.

Ad Librum Kiadó, 2017.

160 oldal 130x200 mm 185 gr. 2490 Ft ISBN 978-615-5686-93-1

Megvásárolható: Könyvesbolt.OnlineBooklineLibriLíraBook24

Ebook: diBookGoogle Könyvek

Ó. G. Marianna: Hogyan éljük túl a küzdelmet a terhességért?

Olvasson bele! Google Books Könyv Guru ÍzelítőVélemények: Moly

Egy olyan asszony, nő, feleség vagyok, aki mindennél jobban szeretné egy babával megajándékozni férjét, családját és önmagát. De valahol homokszem került a gépezetbe. Erről a homokszemről és az ebből adódó kalandokról szól a könyvem. Igyekszem minél életszagúbban leírni saját történetemen keresztül, hogyan is jutunk életünk ezen szakaszában egyről a kettőre. Hogyan is lehet megküzdeni ilyenkor az arctalan démonnal, kinek neve: meddőség. Ezt a könyvet a leendő anyáknak írom, és akik segíteni akarják őket, hogy anyává válhassanak. Remélem, átsegít benneteket útmutatásom ezen a küzdelmes időszakon! Mihamarabbi eredményes megoldást kívánok nektek!

Moly.hu

A könyv adatlapja a Moly.hu-n

“A valóság sokszor nyers, kegyetlen és érzéketlen”

“Nem egyszer sírva fakadtam, sőt, volt, mikor rendesen ki is borultam, amikor egy-egy fejezetet írtam” – meséli Ódorné Gaál Marianna, aki a babavárásának kálváriáját mesélte el könyvében, a Hogyan éljük túl a küzdelmet a terhességért? című kötetben. Az Ad Librum kiadónál most megjelent könyv szerzője az interjúban őszintén beszél arról, hogyan szánta rá magát a nehéz történet elmesélésére, miért írta egyes szám második személyben az eseményeket, hogyan tudta pozitív szemlélettel megtölteni a keserű tapasztalatokat és miben segítette az anyósa az írás során.

Olvasson bele!

Részlet a könyvből

„TÚLÉLED, HA BELEHALSZ IS!”

Ódorné Gaál Marianna könyvének nem könnyű a témája: a meddőség ellen vívott hosszú, kínkeserves és egyelőre sajnos – babaügyileg – eredménytelen harcát osztja meg az olvasóval. Csatája azonban két dologban mégis győztesnek bizonyul: leszámol a depresszióval, ezáltal megismeri saját maga határtalanul erős és kitartó oldalát, másrészt elkezd írni. Ami jó az olvasónak is, mert Ó.G. Marianna könyvét jó olvasni.

Hogyan éljük túl a küzdelmet a terhességért?

Hogyan éljük túl a küzdelmet a terhességért? Ezzel a címmel jelent meg dr. Ódorné Gaál Marianna dunaújvárosi pedagógus könyve a közelmúltban.

Miért érezte úgy, hogy meg kell írnia a küzdelmét?

– Nem én vagyok az egyetlen, aki a meddőséggel, illetve a fel nem ismert problémák ellen küzd. Úgy gondoltam, ha már saját problémámon túllendültem, akkor kötelességem segíteni. Ha elolvassa egy hasonló problémákkal küzdő nő, akkor erőt, tapasztalatot meríthet. Illetve a meddőség csak egy alapprobléma, igazából itt a depresszió kezelése az, ami nehéz és az embereket felőrli. Saját családomon látom, hogy ha én rosszkedvű vagyok, és elbújok a világ elől, akkor látom, hogy ez nekik is rossz. Ezen kapcsolatok múlnak, családok mennek szét. Nem mindenki olyan szerencsés, mint én. Mellettem ott álltak. Meg kellett küzdenem, a saját feladataim akkor is az enyémek voltak, de éreztem a támogatást. Akinek nincs, vagy nem megfelelő a támasza, annak lehet, hogy ez egy jó példa lesz. Ezért is ajánlottam mindenkinek, aki babára vár, illetve aki segíteni szeretne annak, aki babára vár.

„AZ EGÉSZ VILÁGOT A GYERMEKEMMÉ KAPOM”

Érdi lány volt, a Rádió Juniorban dolgozott, aztán férjhez ment, Dunaújvárosba költözött, és gyerekprojektre adta a fejét. Mindent elkövetett, elkövet, de a baba csak nem akart, nem akar jönni. Most jelent meg könyve, amit ezekről az évekről írt „Hogyan éljük túl a küzdelmet a terhességért?” címmel. Ódorné Gaál Mariannával beszélgettünk.


© 2008-2022 Ad Librum Kft.