publisher==

Az Ad Librum kiadói csoport könyveinek katalógusa

Ad Librum, Személyes Történelem, Könyv Guru

Két ember, két út, kétféle sors. De mi történik akkor, ha e két ember viselkedése megváltozik, és idővel egymáshoz idomul?

Könyv Guru, 2022.

304 oldal 130x200 mm 448 gr. 4490 Ft ISBN 978-615-6153-95-1

Megvásárolható: Könyvesbolt.Online (3143 Ft!)BooklineLibriLíraBook24

Ebook: eKönyv.hudiBookGoogle Könyvek

Gulyás Gábor: Örökpanoráma

Olvasson bele! Google Books Vélemények: Moly

Két ember, két út, kétféle sors. De mi történik akkor, ha e két ember viselkedése megváltozik, és idővel egymáshoz idomul? Hasonló lesz a sors is, az életfeladat pedig ugyanaz: hűnek lenni önmagunkhoz. Amint a szereplők rálépnek az önismeret útjára, és többé már nem is térnek le arról, minden jó irányt vesz.

Egy út a számok világából az érzések felé a hazugságok, a kifogások és az ócska magyarázatok korszakában. Egy út az ismeretlenbe. S hogy ez az út milyen meglepetéseket tartogat, és végül hova vezet? Arról győződjenek meg maguk! Higgyék el, jól fognak szórakozni. Elvégre is, sírva vigad a magyar. Bár könyvünkben – néhol – nevetve is.

Dr. Gulyás Gábor a környezettudományok doktora. Emellett okleveles magyarázkodó és kifogáskereső, de ezek a tevékenységei már csak az ünnepnapi elfoglaltságai közé tartoznak. Korábban hetente hétszer ráfázott. Kíváncsi, emiatt elkezdte kutatni a pórul járás okait. Ismeretei egy részét mások segítségével szerezte, néhány dologra viszont önmaga jött rá. A lényeg, hogy azóta már csak hetente egyszer üti meg a bokáját. Az Örökpanoráma első regénye.

Hír a megjelenésről

A Könyv Guru Kiadó jelenteti meg Gulyás Gábor: Örökpanoráma című könyvét.


© 2008-2022 Ad Librum Kft.