publisher==

Az Ad Librum kiadói csoport könyveinek katalógusa

Ad Librum, Személyes Történelem, Könyv Guru

A Pálmabor és kukacok első kötetéből megtudhattuk, hogyan lett a szegény sorsú ghánai kisfiúból képzett nőgyógyász Magyarországon, a másodikból pedig többek között arra derül fény, miért nem vált végül valóra a régóta dédelgetett álom, miért nem lett nőgyógyász a szerző Ghánában.

Személyes Történelem, 2021.

120 oldal 130x200 mm 174 gr. 2990 Ft ISBN 978-615-5758-84-3

Megvásárolható: Könyvesbolt.Online (1990 Ft!)BooklineLibriLíraBook24

Ebook: eKönyv.hudiBookGoogle Könyvek

Steve Boateng: Pálmabor és kukacok II. Avagy miért nem lettem nőgyógyász Ghánában

Olvasson bele! Google Books Vélemények: Moly

A Pálmabor és kukacok első kötetéből megtudhattuk, hogyan lett a szegény sorsú ghánai kisfiúból képzett nőgyógyász Magyarországon, a másodikból pedig többek között arra derül fény, miért nem vált végül valóra a régóta dédelgetett álom, miért nem lett nőgyógyász a szerző Ghánában. Annak ellenére sem, hogy az újdonsült szakorvost ösztöndíjszerződése öt évre visszaszólította szülőföldjére.

A visszatérés történetének őszinte elbeszéléséből felfedezhetjük Ghána igazi arcát. Megismerhetjük az adott időszakban uralkodó társadalmi viszonyokat, a családi környezetet, de a távoli afrikai ország számos kevésbé közismert kulisszatitkába is beavatást nyerünk. Azt is megtudhatjuk például, hogy az országban annak idején csak akkor vásárolhatott az ember italt, ha vitt magával hasonló üres üveget cserébe, mert az üveg hiánycikk volt...

Hír a megjelenésről

A Személyes Történelem gondozásában ma jelent meg Steve Boateng második könyve.

Azon a forró éjszakán nem tudtam a családomnak egy üveg hideg innivalót vásárolni, interjú a szerzővel

Az emlékek 30 év távlatában való felidézése okozta a legnagyobb problémát Steve Boatengnek, amikor nekiállt, hogy megírja hazatérésének történetét a Pálmabor és kukacok II. Avagy miért nem lettem nőgyógyász Ghánában című kötetben. A Személyes Történelem kiadónál megjelent visszaemlékezés szerzője arról is mesél, mi döbbentette meg az 1990-es évek eleji ghánai viszonyokban, miben segített a felesége a memoár megírása közben és mi vette rá, hogy nekiüljön a második kötet megírásának is.


© 2008-2022 Ad Librum Kft.