publisher==

Az Ad Librum kiadói csoport könyveinek katalógusa

Ad Librum, Személyes Történelem, Könyv Guru

Az éjszakai recepciós szeretné kideríteni, miért érkezik egy bolgár médium, egy indiai hipnotizőr és egy szuperhallású, vak matematikus az ötcsillagos szállodájába.

Könyv Guru, 2023.

428 oldal 130x200 mm 5490 Ft ISBN 978-615-6440-80-8

Megvásárolható: Könyvesbolt.OnlineBooklineLibriLíraBook24

Ebook: eKönyv.hudiBookGoogle Könyvek

Dienes Bálint: Pokoli hétvége

Olvasson bele! Google Books Vélemények: Moly

Ernie, egy alsó-ausztriai kisváros több mint két évszázados múltra visszatekintő ötcsillagos szállodájának éjszakai recepciósa jól megérdemelt tavaszi szabadságára készül. Már csak néhány nap munka választja el attól, hogy végre kipihenhesse magát. Ám ezen a hétvégén különlegesebbnél különlegesebb vendégek érkeznek a hotelbe. Többek között egy bolgár médium, egy indiai hipnotizőr és egy szuperhallású, vak matematikus… Látszólag semmi közük nincs egymáshoz, de mindannyian az elnöki lakosztályban tartózkodó ukrán milliárdos meghívásából vannak itt. Miért gyűltek össze a Hotel Imperiumban? Mi olyan különleges ebben a hétvégében? Mire készül a titokzatos VIP-vendég? Ernie fejébe veszi, hogy kideríti, mi ez az egész, milyen titkokat rejtenek szeretett munkahelyének ódon falai.

Ismertető videó: YouTube

„Majdnem úgy izgultam végig a könyv megírását, mint ahogy egy olvasó az olvasását” Interjú Dienes Bálinttal

A szakmájához közeli témából írt „pacifista krimit” Dienes Bálint, aki munkába menet, a vonaton állította össze első regényét, a Pokoli hétvégét. A szerző mesél még példaképekről, szponzorkeresésről, hetekig tartó zsákutcákról és arról, mire jó a „kronovizor”. A Könyv Guru interjúja


© 2008-2022 Ad Librum Kft.