publisher==

Az Ad Librum kiadói csoport könyveinek katalógusa

Ad Librum, Személyes Történelem, Könyv Guru

A Krokodilkönny 2. része az elsőhöz hasonlóan nemcsak ismeretterjesztő igényű, de megmagyarázhatatlan jelenségekben és megannyi izgalomban bővelkedő, felejthetetlen olvasmány.

Könyv Guru, 2024.

220 oldal 130x200 mm 222 gr. 3990 Ft ISBN 978-615-6766-06-9

Megvásárolható: Könyvesbolt.Online (2990 Ft!)BooklineLibriLíraBook24

Ebook: eKönyv.hudiBookGoogle Könyvek

Mlčúch Brenda Nicole: Rettegések mocsara

Olvasson bele! Google Books Vélemények: Moly

Nem sokkal azután, hogy Segal lett a rezervátum déli körzetének új parancsnoka, a terület ismét biztonságossá vált az állatok számára. Mígnem egy nap a Sudd-mocsár vadőrségének parancsnoka fontos ügyben keresi.

A parancsnok az utóbbi napokban bekövetkezett kegyetlen gyilkosságokról és rejtélyes hüllőtámadásokról számol be. Mivel tudja, hogy Segal már egyszer megoldott egy fontos ügyet, úgy dönt, az ő segítségét kéri a rejtély felderítéséhez.

Ám amikor meghozza döntését, hogy elvállalja a felkérést, még sejtelme sincs róla, mire vállalkozott. A valóságos rémálomból az egyetlen kiútnak az tűnik, ha még azelőtt megtalálja a gyilkost, mielőtt ő maga válik célponttá.

A Krokodilkönny 2. része az elsőhöz hasonlóan nemcsak ismeretterjesztő igényű, de megmagyarázhatatlan jelenségekben és megannyi izgalomban bővelkedő, felejthetetlen olvasmány.

Brenda Nicole Mlčúch: The Swamp of Fear

It was not long after Segal was appointed as chief of the reserve’s southern region that it became once again safe for animals. One day, the chief of the Sudd Swamp’s game warden visits him regarding an important matter: brutal murders and mysterious reptile attacks have taken place in recent days.

Knowing that Segal has already solved a significant case, the chief asks for his help to solve the mystery. When Segal decides to undertake the task, he has no idea what he has signed up for. The only way out of this nightmare is to find the killer before he becomes a target.

Like the first part of Crocodile Tears, the sequel is also an unforgettable story – not only informative but full of inexplicable phenomena and excitement as well.

„Aki regényt szeretne írni, el ne kezdje addig, míg nincs egy alaposan kidolgozott vázlata” Interjú Mlčúch Brenda Nicole-lal

Olvasói Leslie L Lawrence stílusához hasonlították első regényét, a Krokodilkönnyet, amelynek most a folytatásával, a Rettegések mocsarával rukkolt elő Mlčúch Brenda Nicole. Az interjúban szó esik arról is, hogyan lehet jó párbeszédeket írni, ha a szerző alapjában csöndes típus, mennyit segít egy jól megírt vázlat és hogyan húzott váratlant az új történetben. A Könyv Guru interjúja


© 2008-2022 Ad Librum Kft.