publisher==

Az Ad Librum kiadói csoport könyveinek katalógusa

Ad Librum, Személyes Történelem, Könyv Guru

Ha szereti Coelhót, ezt is élvezettel fogja olvasni.

Könyv Guru, 2017.

112 oldal 130x200 mm 150 gr. 2490 Ft ISBN 978-615-5803-02-4

Megvásárolható: Könyvesbolt.OnlineBooklineLibriLíraBook24

Ebook: eKönyv.hudiBookGoogle Könyvek

Sajter Gizella: Vízvonal

Olvasson bele! Google Books Könyv Guru ÍzelítőVélemények: Moly

Egy találkozás. Régi álmok. Új emlékek. Nem mindennapiak. Két élet, ami egy ember emlékezetében keresztezi egymást. Már átélt jövőbeli pillanatok...még meg nem történt emlékek... Te hinnél nekik? Mire gondolnál, ha álmodban néha másvalaki lennél? Más bőrben, más korban. Az ő hangulatait érzed, az ő csatáit vívod. Úgy emlékszel minden részletre, mintha veled történt volna. Kíváncsi lennél, hogy ki ő, és miért éppen te látod? Mit tennél, ha egy nap rájönnél, hogy már majdnem az egész életét leélted? Kivéve a végét. Ha véget ért egyáltalán...

Moly.hu

A könyv adatlapja a Moly.hu-n

Olvasson bele!

Örömmel mutatjuk be Sajter Gizella legújabb könyvét. Az írónő ezúttal egy regénnyel jelentkezik, ahol érdekes kérdésekre keresi a választ: Vajon van-e különösebb jelentősége álmainknak? Léteznek-e az ott megjelenő emberek? Ha igen, mi az ő történetük?

Olvasson bele a Vízvonalba!

“A mélység csak akkor veszélyes, ha nem vesszük komolyan”

“Én hiszek abban, hogy az álmok valóra válhatnak. Talán, mert az enyémek eddig valóra váltak. De lehet, épp azért váltak valóra, mert hittem bennük” – fogalmazza meg világlátását Sajter Gizella, akinek a napokban jelent meg Vízvonal című kötete a Könyv Guru kiadó gondozásában. Az interjúban a szerző mesél arról, hogyan dolgozik az álmaival mint irodalmi nyersanyaggal, miért váltott át a versírásról a prózára, hogyan használja az idegen nyelvi közeget ihlető forrásként és hogy miért önmagunkban kell keresni a megoldást az élet problémáira.

ÉRTÉKELÉS - Sajter Gizella : Vízvonal

Sziasztok molyok! :)

Erre a hétvégére egy újabb értékeléssel érkeztem nektek, méghozzá egy igencsak szokatlan olvasmányomról, ami kiemelt a hétköznapokból, s elvitt magával egy teljesen másik világba, ahol csak én és a könyv története léteztünk. Kíváncsiak vagytok, milyen, ha az álmok és a valóság keresztezik egymást?

[...]

Az írónő egy olyan spirituális világba kalauzol el minket, ami egyszerre gyönyörű, titokzatos és kínokkal teli. A főszereplőnkön keresztül ismerhetjük meg azt a másik, sejtelmes valóságot, amit a fülszöveg is ígér - s hogy ti, leendő olvasók mit gondoltok erről, azt derítsétek ki ti, saját magatok.


© 2008-2022 Ad Librum Kft.