publisher==

Az Ad Librum kiadói csoport könyveinek katalógusa

Ad Librum, Személyes Történelem, Könyv Guru

Az ifjúsági könyvsorozat 3. részében a szókincsgyűjtő angol kislány, Zizi alias Sizzy, már felnőtt nő, sőt, kismama. Bár egyre kevesebb az ideje, a naplóírást nem hagyta abba...

Ad Librum Kiadó, 2021.

192 oldal 115x165 mm 162 gr. 2000 Ft ISBN 978-615-5758-69-0

Megvásárolható: Könyvesbolt.OnlineBooklineLibriLíra

Ebook: eKönyv.hu

Mester Györgyi: Zizi naplója III. Sizzie's diary III

Vélemények: Moly

"Ismét tizenegy tagúra bővült a családunk. Egyszer volt már erre példa, bár akkor négy kutyakölyökkel lettünk gazdagabbak, most viszont egy »kos« került a családunkba.

Nagyinak igaza volt, és nagyinak mégsem lett igaza. Igaza volt, hogy ha férjhez megy az ember, nagyon elfoglalt lesz, szinte megszűnik a szabadideje.

Nagyinak ugyanakkor nem lett igaza, mivel, a családi fekete krónika híresztelései ellenére, négyes ikrek – a már említett kutya leszármazottakon kívül – még sohasem voltak a családunkban.

És ez most sem így történt, mert március 23-án megszületett a gyermekem, és csak egy fiacskám született, egy igazi vadóc kis »kos«..."

Hír a megjelenésről

Megjelent a Zizi naplója sorozat harmadik része. Az ifjúsági könyvsorozat ezen részében a szókincsgyűjtő angol kislány, Zizi alias Sizzy, már felnőtt nő, sőt, kismama. Bár egyre kevesebb az ideje, a naplóírást nem hagyta abba.


© 2008-2022 Ad Librum Kft.