publisher==

Az Ad Librum kiadói csoport könyveinek katalógusa

Ad Librum, Személyes Történelem, Könyv Guru

Egy orvos 27 éves praxisának tapasztalatai és a klasszikus homeopátia módszerének segítségével fény derül arra, mit kell ma megtennünk ahhoz, hogy a holnap egészségesen, üdén és tettre készen köszöntsön ránk.

Könyv Guru, 2020.

120 oldal 130x200 mm 144 gr. 2990 Ft ISBN 978-615-5803-88-8

Megvásárolható: Könyvesbolt.Online (1990 Ft!)BooklineLibriLíra

Ebook: eKönyv.hudiBookGoogle Könyvek

Dr. Horváth Katalin: Sohasem késő! Életmód-változtatás a homeopátia segítségével

Olvasson bele! Google Books Vélemények: Moly

Ugye nem szeretné életének hátralévő részét betegen, szenvedve, testi-lelki nyomorúságban tölteni? E kötet elsődleges célja, hogy Önnek és gyermekeinek, családjának egészségét hosszú távon jó irányba befolyásolja. Olyan szempontokat vet fel a testi-lelki egészség és betegség témakörében, amelyekkel még nem találkozhattak. Többek között, hogy a tünetek elnyomásának (és nem meggyógyításának) milyen késői következményei lehetnek.

Egy orvos 27 éves gyakorlati tapasztalatának és a klasszikus homeopátia módszerének segítségével fény derül arra, mit kell ma megtennünk ahhoz, hogy a holnap egészségesen, üdén és tettre készen köszöntsön ránk.

" Azt írjam, amit teszek" - a Könyv Guru interjúja dr. Horváth Katalinnal

“A nagyközönség a homeopátiáról csak azt tudja, hogy az cukorgolyó, hogy az placebo és hogy az csak egy átverés” – fogalmazza meg Dr. Horváth Katalin, miért írt sokak számára érthető könyvet a homeopátiáról.


© 2008-2022 Ad Librum Kft.