publisher==

Az Ad Librum kiadói csoport könyveinek katalógusa

Ad Librum, Személyes Történelem, Könyv Guru

Egy nap váratlan vendég toppan be Greg autószerelő műhelyébe. Valóságos ámokfutás veszi kezdetét, miközben egyszerre üldözi a rendőrség és a maffia...

Könyv Guru, 2021.

192 oldal 130x200 mm 223 gr. 2990 Ft ISBN 978-615-6153-41-8

Megvásárolható: Könyvesbolt.Online (1990 Ft!)BooklineLibriLíraBook24

Ebook: eKönyv.hudiBookGoogle Könyvek

Pál Richárd: Sorsodmagaddal

Olvasson bele! Google Books Vélemények: Moly

Igazi fékevesztett hajsza, végeláthatatlan száguldás részesei lehetünk, ha a Sorsodmagaddal című krimit választjuk útitársunkul. A sodró lendületű történet magával ragad és mindaddig fogva tart bennünket, amíg a történet végén fény nem derül minden titokra.

Egy nap váratlan vendég toppan be Greg autószerelő műhelyébe. Roger, a maffiának dolgozó verőember feltűnése rossz emlékek sokaságát ébreszti fel főhősünkben. Aztán megjelenik régi barátja, Aaron is, aki egy kockázatos ügyben kéri a segítségét. Valóságos ámokfutás veszi ekkor kezdetét, miközben egyszerre üldözi őket a rendőrség és a maffia.

Hír a megjelenésről

Új krimi jelent meg kiadónk gondozásában. Pál Richárd: Sorosdmagaddal című regénye igazi fékeveszett hajsza.

“Csak egy toll, papír és zene kell” - a Könyv Guru interjúja Pál Richárddal

“A regény se térben, se időben nincs elhelyezve, és ez szándékos volt részemről, ez például nagy könnyebbséget adott, mert különösebb kutatást nem kellett végeznem” – meséli Pál Richárd, hogyan könnyítette meg a dolgát új kötete, a Sorsodmagaddal írása közben.


© 2008-2022 Ad Librum Kft.