publisher==

Az Ad Librum kiadói csoport könyveinek katalógusa

Ad Librum, Személyes Történelem, Könyv Guru

A nagycsoportos óvodás gyermekeknek szóló feladatgyűjtemény célja, hogy fejlessze megfigyelőképességüket, segítse az összefüggések felismerését, irányok tudatosítását, a téri tájékozódást, és fejlessze gondolkodási műveleteiket.

Könyv Guru, 2020.

96 oldal 205x295 mm 2490 Ft ISBN 978-615-6153-14-2

Megvásárolható: Könyvesbolt.Online (1690 Ft!)BooklineLibriLíra

Ebook: Google Könyvek

Bobál Róbertné: Suliba induló. Tájékozódás a mennyiségek, terek és formák világában

Olvasson bele! Google Books

Bobál Róbertné Suliba induló című iskola-előkészítő munkafüzete, amely egyéni és csoportos foglalkozásokon egyaránt jól használható, elsősorban nagycsoportos óvodás gyermekeknek szól.

A feladatgyűjtemény célja, hogy bővítse a gyermekek ismereteit, fejlessze megfigyelőképességüket, elősegítse a lényeges tulajdonságok kiemelését, azok megfogalmazását, segítse az összefüggések felismerését, irányok tudatosítását, a téri tájékozódást, fejlessze a gondolkodási műveleteiket, színismeretük elmélyülését, színezés során kézügyességük, finommotorikájuk fejlődését, hozzájáruljon a feladattudat kialakulásához, önálló feladatvégzésre serkentsen.

Pedagóguspályámat óvodáskorú gyermekek nevelésével, oktatásával kezdtem, s most pályám alkonyán ismét kicsikkel foglalkozom. Szeretem a munkámat, mindig lelkesen kutattam a lehetőségeket, kísérleteztem, játékokat találtam ki, hogy minél színesebbek, érdekesebbek legyenek a tanítási órák, a foglalkozások. Ennek eredményeként született meg a jelenlegi feladatgyűjtemény is, melynek munkalapjait kézzel rajzoltam évekkel ezelőtt.

Mivel ismét óvodás gyermekekkel telnek a mindennapjaim, előkerült újra. Változik a világ, mi magunk is alakítjuk, közreműködünk benne. A változásnak mindig vannak állandó pontjai, amelyekből kiindulhatunk, alapkövei, amelyekre építkezhetünk – ez a kiadvány néhány ilyen alapkövet rejt magában. Munkám során használom, s mivel a gyerekek szeretik, bízom benne, hogy másoknak is segítségére lehet.

A szerző

"A megoldási lehetőségek ma is aktuálisak” - a Könyv Guru interjúja Bobál Róbertnével

Mit kell feltétlenül tudni az iskolába induló gyerekeknek, miért most adja ki az 1993-ban készített iskolaelőkészítő feladatsort, és miért nem tankönyvkiadónál próbált publikálni – egyebek mellett ezekre a kérdésekre is választ ad Bobál Róbertné, akinek most jelent meg Suliba induló című rajzos feladatsora.


© 2008-2022 Ad Librum Kft.