publisher==

Az Ad Librum kiadói csoport könyveinek katalógusa

Ad Librum, Személyes Történelem, Könyv Guru

Szerzői kiadás, 2010.

260 oldal 140x200 mm 1690 Ft ISBN 978-963-06-8770-6

Megvásárolható: Könyvesbolt.Online

Sz Gy: Hétpecsétes kitárulkozás. Se eleje, se veleje

Könyvekből – igazi könyvekből – széles a skála!

A mostanra már könyv formájában megjelent, egy évig tartó naplózást – amit kezdetben fiókba szántam, de aztán meggondoltam – ajánlom férfiaknak és nőknek egyaránt, akik szeretnek elmerülni az erotikus ábrándok megnyugtató biztonságában…

Ezt az olvasmányt fel lehet úgy is fogni, hogy egy „ábrándozó” nő elmélkedéseit összegző jegyzetek gyűjteménye, melyben hol rejtőzve, hol kitárulkozva, de jelen van az asszony. Minden egyes meg- vagy épp meg nem szerkesztett mondat egy tökéletesen tökéletlen egész része, de mindenek előtt, őszinte. (!)

Ha mégis úgy döntesz, hogy kezedbe veszed e „művet”, tudnod kell, ez egy hobbikönyv, az interneten vezetett napló „közkinccsé” tétele, melyben titkos gondolatok, vágyak, de mindenek előtt az erotika van jelen.

És nem csak egyszeri olvasásra… Többször is a kezedbe veheted…

Rejtett cél, hogy az olvasó ne csak a szöveget élvezze, hanem az őszinteséget; az erotikus tárgyiasságot vagy a vágyfantázia sodrását…

Ez egy naplórészlet.

A bejegyzések valós idejűek. Nincs irodalmiság! Inkább csak pillanatképek a fel-felvillanó gondolatokról, de elsősorban a vágyakról.

Nincs szerkesztés! Az írások ugyanúgy hömpölyögnek benne, ahogy a való élet történései, és ahogy a kósza gondolatok kalandoznak.

Az alapvető hibák javításán és a véglegesítésen* kívül semmi mást nem változtattam a szövegeken; ez eredményez egyfajta hullámzást, ami bepillantást enged a stílusba és a gondolatiságba.

(* Terjedelem miatti csökkentés: az obszcén részek törlésével és az önvallomások/szenvedéstörténetek kihagyásával, mert: 767 oldal, még klasszikus nagyregényből is sok(k).)

A szakmámnak – szakmáimnak – nincs túl sok köze az íráshoz.

Magamról: vagy jót, vagy semmit!


© 2008-2022 Ad Librum Kft.