publisher==

Az Ad Librum kiadói csoport könyveinek katalógusa

Ad Librum, Személyes Történelem, Könyv Guru

E verseskötet egy színes, izgalmas, változatos gyűjtemény, amely valójában nem más, mint egy lélek kalandos belső útkeresése.

Ad Librum Kiadó, 2016.

120 oldal 130x200 mm 157 gr. 2490 Ft ISBN 978-615-5686-07-8

Megvásárolható: Könyvesbolt.Online

Ebook: diBook

Szakáczky Edit: Lélektérkép

E verseskötet egy színes, izgalmas, változatos gyűjtemény, amely valójában nem más, mint egy lélek kalandos belső útkeresése. Az utazás hétköznapi helyszíneken zajlik, mégis megannyi érzelem, élmény és izgalmas felfedezés vár arra az olvasóra, aki sze­ret gondolatban elmerülni a lélek tengerében, s partot érni egy rejtélyes szigeten, hogy bejárja a Lélektérképet.

Milyen lehet az éjjeli napsütés, milyen csodák rejtőznek sötét erdők, padlások mélyén, milyen szép és dallamos lehet a csend hangja? Hogyan képes a világjáró vándor meg­birkózni az útjába kerülő akadályokkal, és milyen harcok árán vívja ki végül a végső győzelmet? Hogyan lehet képes egy lélektelen buszmegálló könnyeket csalni az em­ber szemébe? Sok-sok érdekes kérdés vár megválaszolásra, ebben az időnként szé­dítő magasságokat és ijesztő mélységeket sem nélkülöző gyűjteményben, melyben megtalálhatóak könnyed, dallamos, már-már mesés versek, de mély lelki tartalma­kat mutató írások is.

Tartson velem! Kísérje el útján a világjáró vándort, aki valójában a szobából sem mozdult ki, mégis kalandok ezreit élte át...

Moly.hu

A Lélektérkép a Moly.hu-n.

Ízelítő / Lélektérkép

A Könyv Guru portál kedvcsináló részlete a Lélektérképből.

"Furcsa mód azok sikerültek a legjobban, amelyeket »izomból« kipréseltem"

Miért félnek az emberek tartalmas verseket olvasni, és hogyan kell arról írni verset, hogy nem megy az írás? Interjú Szakáczky Edittel, akinek a versei terápiás célból születtek, de most már sokakhoz szólnak.


© 2008-2022 Ad Librum Kft.