publisher==

Az Ad Librum kiadói csoport könyveinek katalógusa

Ad Librum, Személyes Történelem, Könyv Guru

Natasha és Eathen párkapcsolata veszélybe kerül, amikor Natasha – hatalmas ostobaságának köszönhetően – tragikus kimenetelű lavinát indít el.

Könyv Guru, 2023.

312 oldal 130x200 mm 328 gr. 3490 Ft ISBN 978-615-6440-26-6

Megvásárolható: Könyvesbolt.Online (2490 Ft!)BooklineLibriLíraBook24

Ebook: eKönyv.hudiBookGoogle Könyvek

Ángyán Patrícia: Szakításunk naplója

Olvasson bele! Google Books Vélemények: Moly

Natasha és Eathen közel hároméves párkapcsolata kerül veszélybe, amikor Natasha – hatalmas ostobaságának köszönhetően – egy tragikus kimenetelű lavinát indít el. A szerelem azonban a szakítás után is ott forr közöttük, és úgy tűnik, valami megfoghatatlan erőnek köszönhetően útjukat nem tudják egymás nélkül folytatni. Egyszer a szívükre, máskor az eszükre hallgatnak. De vajon melyikre kellene? Mi lenne a végső, helyes döntés? Újra egymásra találnak, vagy végleg eltávolodnak egymástól, és csak a közös emlékeik maradnak?

„Mindent meg kell élni: a fájdalmat, a haragot, a szomorúságot is” Interjú Ángyán Patríciával

Csak akkor tudunk meggyógyulni egy szétesett párkapcsolat traumájából, ha előtte teljes mértékben átéltük a gyötrelmeket is – fogalmaz Ángyán Patrícia, aki első regényében egy ilyen felemás gyógyulási történetet mesél el. A Szakításunk naplója című kötet szerzője elmeséli, hogy szippantja be újra és újra az alkotófolyamat, és azt is, mi tudja leginkább kizökkenteni a munkából. A Könyv Guru interjúja


© 2008-2022 Ad Librum Kft.