publisher==

Az Ad Librum kiadói csoport könyveinek katalógusa

Ad Librum, Személyes Történelem, Könyv Guru

A reális és mitologikus elemekkel is átszőtt fantáziavilág egy ősi civilizációt megtalálása a tét.

Könyv Guru, 2021.

500 oldal 140x200 mm 3990 Ft ISBN 978-615-6153-71-5

Megvásárolható: Könyvesbolt.Online (2490 Ft!)BooklineLibriLíraBook24

Ebook: eKönyv.hudiBookGoogle Könyvek

Horváth Martin: Szanszára-küldetés

Olvasson bele! Google Books Vélemények: Moly

Térben és időben egyaránt hatalmas utazásra hívja olvasóit a Szanszára-küldetés, mely egy ősi civilizációt hivatott megtalálni. A sokrétű, szövevényes történetbe egy délszláv háborús veterán szemszögéből nyerünk bepillantást. Ő nyújt ugyanis segítséget a boszniai piramisoknál talált titkos lelet elszállításában, amely egy gigantikus „puzzle” egyik darabja.

A Föld különböző ősi civilizációinak szakrális helyein talált idegen technológiai elemek „összeillesztésének” végeredménye egy intergalaktikus utazásra képes űrhajó, amely lehetségessé teszi tizenkét bolygó beutazását és ezzel az ősi faj felkutatását. A bolygóközi utazás azonban nem várt fejleményeket, meghökkentő eredményt hoz.

A reális és mitologikus elemekkel is átszőtt fantáziavilág szinte filmszerű képekben elevenedik meg előttünk Horváth Martin sci-fijében.

Hír a megjelenésről

Térben és időben egyaránt hatalmas utazásra hívja olvasóit a Szanszára-küldetés, mely egy ősi civilizációt hivatott megtalálni.

A Könyv Guru interjúja a szerzővel

Magát is meglepte, mennyit változott a történet és a szereplők, mire az első betű leütésétől eljutott a végkifejletig – meséli Horváth Martin, akinek most jelent meg első sci-fi regénye, a Szanszára-küldetés a Könyv Guru kiadó gondozásában.


© 2008-2022 Ad Librum Kft.