publisher==

Az Ad Librum kiadói csoport könyveinek katalógusa

Ad Librum, Személyes Történelem, Könyv Guru

A kötet 22 sugar daddy véleményét, tapasztalatait, élményeit és csalódásait gyűjti össze, amit legtöbben a közvéleményt mélyen megosztó Puncs társkereső oldalon indult kapcsolataikban gyűjtöttek össze.

Ad Librum Kiadó, 2018.

152 oldal 130x200 mm 178 gr. 2990 Ft ISBN 978-615-5758-28-7

Megvásárolható: Könyvesbolt.Online (1990 Ft!)BooklineLibriLíraBook24

Ebook: eKönyv.hudiBookGoogle Könyvek

Szeder Réka: Puncsapuk. Sugar daddy történetek nőkről, pénzről és bizniszről

Olvasson bele! Google Books Vélemények: Moly

Pénzes férfiak mesélnek ebben a könyvben arról, miért tartanak el náluk sokkal fiatalabb lányokat. A kötet 22 sugar daddy véleményét, tapasztalatait, élményeit és csalódásait gyűjti össze, amit legtöbben a közvéleményt mélyen megosztó Puncs társkereső oldalon indult kapcsolataikban gyűjtöttek össze. Hogy néznek ki, és hogyan viselkednek ezek a titokzatos, pénzes (úri?)emberek? Egyáltalán mi motiválja őket? Tényleg azt hiszik, hogy pénzzel bármit meg lehet venni? Vagy csak szexet vennének? Esetleg valami másra is vágynak? És valóban megvásárolható mindenki?

RÉKA, A KÖTET SZERZŐJE 22 ÉVES PESTI LÁNY, AKI CSURGÓN KÉZILABDÁZIK, BIOLÓGIA SZAKOS SZEGEDEN, NAGYON SZERETI A KORTÁRS IRODALMAT, SLAM POETRY ELŐADÓ VERSENYEKEN VESZ RÉSZT, ÉS FRANCIA VERSEKET FORDÍT. EGY ÉVE KAPOTT KEDVET, HOGY PUNCSAPUKKAL INTERJÚZZON, ÉS A KIADÓ SEGÍTSÉGÉVEL ELKÉSZÍTSE EZT A KÖTETET.

Puncsapukról írt könyvet a csurgói kézilabdás

A tehetséges jobbszélső, egyben költő és műfordító, Szeder Réka riportkönyvében a sugarbaby-sugardaddy jelenségről rántja le a leplet. A kötetben a tehetős középkorú férfiak beszámolóit lehet elolvasni interjúk formájában.

„Miért éri meg a férfiaknak nőt venni?”

Huszonkét férfi egy kötetben. Egy dolog közös bennük mindannyian sugar daddyk, akik egzisztenciával rendelkeznek és ezt megosztják fiatal, csinos lányokkal is. Szeder Réka októberben megjelenő Puncsapuk című könyvében ezekről a különleges kapcsolatokról ír.

Egy sugar daddy élete - miről is szól ez valójában?

Tudom, rendkívül bután hangzik, de engem egészen idáig elkerült a sugar daddy jelenség. Mondjuk, mentségemre szól, hogy a harmincas éveimhez közeledve, feleségként, nem én vagyok a célközönségük.

A sugar daddyk és a sugar mommyk sikeres, jó egzisztenciával bíró, korosodó urak és hölgyek. Akik elsősorban a feszes testű, hamvas egyetemistákra hajtanak. És legfőbb vágyuk, hogy előre lefektetett, bonyodalmaktól mentes, harmonikus kapcsolatban élhessenek. A nemes cél érdekében pedig nem riadnak vissza attól sem, hogy már a kapcsolat elején megegyezzenek a viszony anyagi vonzatáról.

Sugar kapcsolatok – mézédes szerelem vagy fanyar valóság?

Sugar, avagy cukor. Gyakran futhatunk bele az angol szóba, egy kissé más kontextusban: Sugar Baby és Sugar Daddy. A kifejezés egy kapcsolati formára utal, melynek tagjait kikövezett út vezeti a dolce vitához. De mindez tényleg ilyen egyszerű lenne? Cikkünkben a sugar-kapcsolatok motiváló erejét és hátulütőit járjuk körbe.

PUNCSAPUK KÖNYVBEMUTATÓ

Örömmel tudatjuk, hogy

december 1-jén lesz legújabb riportkönyvünk bemutatója a Jelen Bisztróban, ahol Domszky László kérdezi Szeder Rékát a könyv kulisszatitkairól.

Sokan már fizetni is hajlandóak a boldogságért

Szeder Réka a Hír Tv vendége volt, ahol a nemrég megjelent Puncsapuk című riportkönyve kapcsán faggatták.


© 2008-2022 Ad Librum Kft.