publisher==

Az Ad Librum kiadói csoport könyveinek katalógusa

Ad Librum, Személyes Történelem, Könyv Guru

Egy ex-drogos vallomása.

Ad Librum Kiadó, 2012.

224 oldal 140x200 mm 276 gr. 2660 Ft ISBN 978-615-5110-53-5

Megvásárolható: Könyvesbolt.Online

Szilágyi L. Laura: Szertelenségem Bibiliája. Egy ex-drogos önvallomása - a pszichés függőség labirintusában

Olyan könyvet tart a kezében a kedves Olvasó, mely egy ex-drogos vallomását tartalmazza. A gyógyulásomért kezdtem el írni, az elején még csakis önös érdekből, az enyhülést keresve. Kiírtam magamból minden érzést, melyet a szer, jelen esetben a designer drogok (research chemicals) iránti őrjítő vágy teremtett.

A könyv bepillantást enged a szenvedélybetegség természetébe, és azon túl megismertet a felépülés szakaszaival, magával a felépülés természetével.

Amit én tettem, az rövidtávon fájdalmas, szenvedéssel teli út volt; de hosszú távon harmóniához, és az elégedettség eléréséhez vezetett.

Ajánlom ezt a könyvet mindazoknak, akik valamilyen formában kapcsolatba kerültek a drogos világgal: legyél akár drogos, aki vergődsz a saját magad poklában; legyél akár egy családtag, egy barát, munkatárs, aki nagyon sokszor tehetetlenül figyeled a hozzád közel álló ember önpusztítását. Segíteni szeretnél, de elutasítva érzed magad, mert egy reménysugár után ismét győzedelmeskedik a szer a szeretett személy felett. Vagy csak pusztán érdekel, hogy mit él át, min megy keresztül egy függő a szerhasználat alatt és annak befejezése után, illetve milyen lépések segíthetik elő egy függőségben élő ember kitörését, ami a saját tapasztalataim alapján született mindenféle szakirodalom igénybevétele nélkül, teljesen életszerűen.

Ha a kezedbe vetted ezt a könyvet, akkor az első lépésen már túl vagy. Amíg az illúziók ködében élsz, addig korlátoltság, rabság, betegség gyötör. Tanulj meg befelé hallgatni. Az elején nehéznek tűnhet, de ha őszintén és kitartóan teszed, a zaklatottságodat idővel az egyensúly váltja fel.

Ha úgy döntöttél velem tartasz, elmondom Neked, hogyan változtattam a gondjaimat győzelemmé, és hogyan találtam meg a belső békémet.

Élj szermentesen, csak a mai nap! És a világ ismét kitárul előtted!

Készen állsz? Máris indulhatunk.


© 2008-2022 Ad Librum Kft.