publisher==

Az Ad Librum kiadói csoport könyveinek katalógusa

Ad Librum, Személyes Történelem, Könyv Guru

Anyakönyvvezetők házasságkötési alkalmakra írt kézikönyve, ünnepélyes hangvételű idézetekkel, versekkel, értékes gondolatokkal.

Ad Librum Kiadó, 2010.

70 oldal 140x200 mm 129 gr. 3990 Ft ISBN 978-615-5014-02-4

Megvásárolható: Könyvesbolt.Online

F. Szőllősi Csilla: Házasságkötési köszöntő beszédek anyakönyvvezetőknek

Anyakönyvvezető kollégáim munkáját szeretném megkönnyíteni e könyvvel, amely házasságkötési alkalmakra írt köszöntő beszédeim legjobbjait tartalmazza. Az ünnepélyes hangvételű, idézetekkel színesített beszédek megírásakor minden esetben arra törekedtem, hogy formai és tartalmi szempontok egyaránt érvényesüljenek: valamennyi beszédről elmondható, hogy méltó az alkalomhoz, értékes gondolatokn és hasznos tanácsokon kívül gazdagon tűzdelve különféle jókívánságokkal.

A függelékben jól ismert és kevésbé közismert verseket gyűjtöttem össze a hazai és világirodalom alkotásaiból, bízom benne, hogy a nagy választék kielégíti majd a különféle igényeket, elképzeléseket. Mint hasznos segítséget ajánlom e kiadványt tapasztalt és kezdő munkatársaim részére, forgatásához, használatához nagyon sok sikert kívánok!

a Szerző

“Ha az ifjú pár sem tud figyelni, akkor arra szoktam gondolni, hogy felvételről úgyis újra meghallga

“Legfontosabbnak azt tartom, hogy tudatosuljon bennük az, hogy kettőjükön múlik minden, hiszen két ember döntése, két ember felelőssége a házasság” – vallja munkájáról F. Szőllősi Csilla anyakövvezető, aki Házasságkötési köszöntőbeszédek anyakönyvvezetőknek című kötetét hét éve nem vitte könyvesboltba, mégis szépen fogy. Az Ad Librum kiadónál kiadott könyv szerzője az interjúban beszél arról is, honnan szerez ihletet a beszédeihez, mit gondol a válásról és hogy melyik a kedvenc idézete esküvőre.

Emlékszik még az első házasságkötési beszédére? És arra, hogy fejből írta, vagy valahonnan ihletet merített hozzá?


© 2008-2022 Ad Librum Kft.