publisher==

Az Ad Librum kiadói csoport könyveinek katalógusa

Ad Librum, Személyes Történelem, Könyv Guru

Romantikus családregény egy Badacsony környéki jól menő borgazdaság tulajdonosairól.

Könyv Guru, 2019.

200 oldal 130x200 mm 203 gr. 2990 Ft ISBN 978-615-5803-70-3

Megvásárolható: Könyvesbolt.Online (1990 Ft!)BooklineLibriLíraBook24

Ebook: eKönyv.huGoogle Könyvek

Pfárer Elizabet: Szövetségben az Istennel

Olvasson bele! Google Books Vélemények: Moly

A 2010-es évek vége a nagy változások kora, amikor az elképesztő méreteket öltő digitális átalakulás mellett – vagy éppen azzal összefüggésben – az erkölcsi normák is meginogni látszanak.

Vajon milyen változásokat hozhat mindez a Szatmári család, a Badacsony környéki jól prosperáló borgazdaság tulajdonosainak életébe? Mit tartogathatnak ezek az évek a húszas évei vége felé járó Szatmári Nikolett számára, aki még mindig nem tudja magát túltenni az édesanyja hét évvel korábbi tragikus halálán, és mit tartogatnak annak a papnak a számára, akit megragad a lány dacos, határozott személyisége ellenére mélyen gyökerező Isten iránti elkötelezettsége?

A könyv szerzője egy pillanatra sem szeretné elengedni az olvasói kezét, amikor végigvezeti őket ezen a kalandos történeten. Az események sodró lendülete nem nélkülözi a romantikus elemeket, ugyanakkor sajátos képet is kíván festeni a társadalom aktuális állapotáról, az érzelmek helyes és helytelen kezeléséről, a családon belüli és a családok közötti viszonyok útvesztőiről. A legfontosabb célja azonban, hogy történetével kizökkentse az olvasót a hétköznapok monotonitásából.

"A regény önmagát írta meg" - a Könyv Guru interjúja Pfárer Elizabettel

“Életem minden fontos döntése eddig így született meg; egyszer csak bevillant egy új cél, egy új ötlet” – mesél az ihlet érkezéséről Pfárer Elizabet új kötete, a Szövetségben az Istennel kapcsán.


© 2008-2022 Ad Librum Kft.