Az Ad Librum kiadói csoport könyveinek katalógusa

Ad Librum, Expert Books, Személyes Történelem, Storming Brain, Könyv Guru

Romantikus családregény egy Badacsony környéki jól menő borgazdaság tulajdonosairól.

Könyv Guru, 2019.

200 oldal 130x200 mm 203 gr. 2990 Ft ISBN 978-615-5803-70-3

Megvásárolható: Könyvesbolt.OnlineBooklineLibriLíraBook24

Ebook: eKönyv.huGoogle Play (Android)

Pfárer Elizabet: Szövetségben az Istennel

A 2010-es évek vége a nagy változások kora, amikor az elképesztő méreteket öltő digitális átalakulás mellett – vagy éppen azzal összefüggésben – az erkölcsi normák is meginogni látszanak.
Vajon milyen változásokat hozhat mindez a Szatmári család, a Badacsony környéki jól prosperáló borgazdaság tulajdonosainak életébe? Mit tartogathatnak ezek az évek a húszas évei vége felé járó Szatmári Nikolett számára, aki még mindig nem tudja magát túltenni az édesanyja hét évvel korábbi tragikus halálán, és mit tartogatnak annak a papnak a számára, akit megragad a lány dacos, határozott személyisége ellenére mélyen gyökerező Isten iránti elkötelezettsége?
A könyv szerzője egy pillanatra sem szeretné elengedni az olvasói kezét, amikor végigvezeti őket ezen a kalandos történeten. Az események sodró lendülete nem nélkülözi a romantikus elemeket, ugyanakkor sajátos képet is kíván festeni a társadalom aktuális állapotáról, az érzelmek helyes és helytelen kezeléséről, a családon belüli és a családok közötti viszonyok útvesztőiről. A legfontosabb célja azonban, hogy történetével kizökkentse az olvasót a hétköznapok monotonitásából.

Olvasson bele! Google Books Vélemények: Moly


© 2019 Ad Librum Kft.