publisher==

Az Ad Librum kiadói csoport könyveinek katalógusa

Ad Librum, Személyes Történelem, Könyv Guru

Frank Bauer küzdelme a túlvilági alakváltó lények ellen.

Ad Librum Kiadó, 2009.

160 oldal A5 2190 Ft ISBN 978-963-9888-95-1

Megvásárolható: Könyvesbolt.OnlineBooklineLíra

Tabacsik Ferenc: Az éjszaka szülötte

Létezik egy világ, amelyről csak kevesen tudnak az emberek közül. Ez a világ itt van körülöttünk, de mégsem látjuk. Csak az igaz szívvel és tiszta tudattal rendelkező teremtmények előtt tárja fel kapuit. Egy másik dimenzió.

Ebben a világban a jó és a rossz, a fény és az árnyék vívja szakadatlan küzdelmét, és itt minden létező megmutatja valódi arcát. A Földön ma elhatalmasodott a bűn, és a sötétség az úr. Az egyensúly visszaállása nem létező álom csupán. De él közöttünk egy bátor hős, kinek van mersze úszni az árral szemben. Életét a gonosz elleni küzdelemre tette fel. Egy a maroknyi igaz közül, ki a becsületért küzd. Ez a férfi Frank Bauer, a különleges képességekkel bíró magánnyomozó.

Tabacsik Ferenc sajátos stílusban, kellő misztikával fűszerezve megteremtette Frank Bauer, a zseniális magánnyomozó alakját. A mai gonoszsággal és sötétséggel teli korban ez a példaértékű hős újra visszahozza az igazság és a becsület ízét a tévúton járó emberiség számára. Ebben a két történetben Frank Bauer nyomozásai során lenyűgöző mély értelmével és rendkívüli intelligenciájával – amellett, hogy az aktuális bűnügyek felderítésén fáradozik – még arra is törekszik, hogy a nemes lélek megvilágosító felismerései felé vezesse az olvasót.


© 2008-2022 Ad Librum Kft.