publisher==

Az Ad Librum kiadói csoport könyveinek katalógusa

Ad Librum, Személyes Történelem, Könyv Guru

A tarot-t egy embertől csak félig lehet megtanulni, a másik felét magától a tarot-tól kell. Ebben a könyvben nem az ember mesél az embernek a tarot-ról, hanem a tarot mesél az embernek az életről.

Könyv Guru, 2023.

192 oldal 130x200 mm 7990 Ft ISBN 978-615-6440-44-0

Megvásárolható: Könyvesbolt.Online (5990 Ft!)BooklineLibriLíraBook24

Ebook: eKönyv.hudiBookGoogle Könyvek

Horváth Krisztina: Életre tanít a tarot, tarot-ra tanít az élet

Olvasson bele! Google Books

A tarot-t egy embertől csak félig lehet megtanulni, a másik felét magától a tarot-tól kell. Ebben a könyvben nem az ember mesél az embernek a tarot-ról, hanem a tarot mesél az embernek az életről.

Az egyes lapok leírásai valójában tanítások, melyek segítenek megérteni önmagunkat, a világot és egyben segítenek megtalálni belül és kívül is az egyes lapokat. Így egy tarot-kártyakirakás felett ülve könnyebbé, érthetővé válik a kép, amely az asztalon van. Legyen az akár az olvasó saját tükörképe, akár egy kérdező képe.

A könyvhöz egy olyan kártyacsomag is tartozik, amelyben az általánosságban ismert és használt 22 Nagy Arkánum mellett a 23. és 24. Nagy Arkánum is szerepel. Kevés információ áll még rendelkezésre erről a két lapról, nem elterjedt még a használatuk, de létezésükkel válik teljessé a sorozat. A Mélység Csendje és a Fény Hangja megjelenésével behozza az ember valódi természetét, azt az egységes, ép, határtalan lényt, akik eredetileg vagyunk. Ez a kártya hangulatával és látszólagos egyszerűségével nem az elmét mozgatja meg, hanem segít elmélyülni és befele figyelni. Misztikuma és varázsa átlépi az ismert határokat és a végtelenből hozza a válaszokat. A könyvben szerepel három egyedi kirakási mód is, melyek közül az egyikhez mind a 24 lapra szükség van.

Krisztina Horváth: Tarot Teaches Life; Life Teaches Tarot

You can only learn half of tarot from someone; for the other half, you need tarot itself. This book is not about tarot from the perspective of people, but rather about life from the perspective of tarot.

The card descriptions are actually teachings that help us understand ourselves and the world better and, simultaneously, find each card inside and outside, making it easier to interpret the image of a deck of tarot cards, whether it is the reader’s reflection or that of a questioner.

The book comes with a deck of cards, including the commonly known and used 22nd Major Arcana as well as the 23rd and 24th Major Arcana. Little information is available about these two cards, and their use is not yet widespread; however, their existence completes the series. The Silence of the Deep and the Voice of Light reveals the true nature of humans – the unified, unscathed, limitless beings that we originally are. This card, with its mood and apparent simplicity, does not make you contemplate but rather helps you become immersed in your thoughts and focus inward – its mysticism and magic transcend known limits and bring answers from the infinite. The book also includes three unique card spreads, one of which requires all 24 cards.

„Hatalmunkban áll változtatni, javítani az életünkön” Interjú Horváth Krisztinával

Mi a különbség tarot és tarokk között, miért hasznos a reggeli kávénál húzni egy kártyalapot, vallás-e a tarot és kell-e hinni benne, hogy hasznos eszközzé váljon az életünkben a kártyapakli? Ezekről is beszélgettünk Horváth Krisztinával, aki rendhagyó könyvet írt Életre tanít a tarot, tarot-ra tanít az élet címmel. A Könyv Guru interjúja

A tarot tanácsai YouTube csatorna két hosszú videója az Életre tanít a tarot-ról

Az Astronet is ajánlja

A Tarot tanítása a két titokzatos lappal lesz teljes | Astronet.hu Ajánló

A feketemacsek.hu YouTube short-ja a könyvről

Bemutató: Életre tanít a tarot, tarot-ra tanít az élet | tarot review #tarot #tarotcards - YouTube


© 2008-2022 Ad Librum Kft.