publisher==

Az Ad Librum kiadói csoport könyveinek katalógusa

Ad Librum, Személyes Történelem, Könyv Guru

A regény főhőse kidolgoz egy, az internet forradalmára épülő elméletet és hozzá kapcsolódó számítógépes programot, amely a társadalmi döntés hatalmát és szabadságát az uralkodó kaszt kezéből átadja a közösségnek. Ezzel elindul a kálváriája.

Ad Librum Kiadó, 2014.

128 oldal 140x200 mm 265 gr. 2900 Ft ISBN 978-615-5110-69-6

Megvásárolható: Könyvesbolt.Online

Thomas Z Marshall: Egek felé

Az „Egek felé” fordulatokkal teli, mozgalmas, kiszámíthatatlan, kifejezetten szórakoztató, egyúttal mélyen elgondolkodtató kisregény. Stílusa mesterien tömör, és feszültségekkel teli. Egy XXI századi szerelmi - és karriertörténet, amely bemutatja, hogy a társadalmi illúzióknak hinni akaró átlagpolgár miként lesz játékszere a politika intrikáinak.

A regény főhőse boldog, kiegyensúlyozott szerelmi házasságban éli a középosztály mindennapi életét, mégis abban különbözik a legtöbb sorstárától, hogy komolyan veszi a demokrácia, és a szabadság, egyenlőség, testvériség eszményét. Kidolgoz egy, az internet forradalmára épülő elméletet és hozzá kapcsolódó számítógépes programot, amely a társadalmi döntés hatalmát és szabadságát az uralkodó kaszt kezéből átadja a közösségnek. Munkája eredményét szeretné a gyakorlatban megvalósítani, ezért felveszi a kapcsolatot a politikai és pénzügyi hatalom tagjaival. Azzal, hogy a főhős komolyan elhiszi a minden ember egyenlő ígéretét, elindul a kálváriája.


© 2008-2022 Ad Librum Kft.