publisher==

Az Ad Librum kiadói csoport könyveinek katalógusa

Ad Librum, Személyes Történelem, Könyv Guru

Petra számára szokványos, kissé unalmas családi nyaralásnak indult az egész. De hiába tervez az ember érettségi előtt, tizennyolc évesen bármit is, az élet úgyis átírja azt.

Könyv Guru, 2020.

336 oldal 135x200 mm 3990 Ft ISBN 978-615-6153-21-0

Megvásárolható: Könyvesbolt.Online (2790 Ft!)BooklineLibriLíra

Ebook: eKönyv.hudiBookGoogle Könyvek

Ozoróczy Viktória: Tinik a fedélzeten. A földközi-tengeri kaland

Olvasson bele! Google Books Vélemények: Moly

Petra számára szokványos családi nyaralásnak indult az egész. Unalmas társaságban izgalmas könyvek olvasásával eltöltött kikapcsolódásnak. De hiába tervez az ember érettségi előtt, tizennyolc évesen bármit is, az élet úgyis átírja azt.

Nóri egy egyszerű születésnapi anyja-lánya utazásra készült. Szerette volna, ha frissen elvált édesanyját újra felszabadultnak, gondtalanul boldognak látja.

Dávid a haverokkal vágott bele a hajóútba. De csak azért állt rá, hogy velük menjen, mert azt gondolta, így egy kellemes hetet tölthet szenvedélyének, a fotózásnak hódolva.

Arra azonban egyikük sem számított, hogy a kiránduláson olyan kalandokba keverednek majd, amelyekre sem álmaikban, sem rémálmaikban nem gondoltak volna, és hogy olyan élményekkel gazdagodnak, amelyek egy életre szólnak.

Hogyan ihlet a családi nyaralás? - a Könyv Guru interjúja Ozoróczy Viktóriával

“Ahogy közeledett a vége, már én is vártam, hogy kiderüljön, kivel mi történik, és ezért írtam, amikor csak tudtam” – meséli Ozoróczy Viktória, miként kapta el a lelkesedés regényírás közben.

Hír a megjelenésről

Unalmas családi nyaralás? Buli a barátokkal? Vagy anya-lánya kikakpcsolódás? Petra, Dávid és Nóri mind különböző elvárásokkal és elképzelésekkel érkeznek a tengerjáróra, ami a Földközi-tenger hullámain hajózva kalauzolja őket valami sokkal izgalmasabb és érdekesebb felé. Utazás, tiniszerelem és kalandok… és mit jelent a #tobpetra és #tobdavid?


© 2008-2022 Ad Librum Kft.