publisher==

Az Ad Librum kiadói csoport könyveinek katalógusa

Ad Librum, Személyes Történelem, Könyv Guru

Mint a scrabble-ben, úgy a kötetben is 7 a keretszám. 7 fejezet 7 lehetőségként akadt a játékra, bár a pályát könnyítendő 7-nél több betűből álltak össze a szavak, sokszor rímekben.

Könyv Guru, 2019.

100 oldal 120x200 mm 2490 Ft ISBN 978-615-5803-55-0

Megvásárolható: Könyvesbolt.Online (1690 Ft!)BooklineLibriLíra

Ebook: eKönyv.hudiBookGoogle Könyvek

Mirejla Boglaar: Tollászkodás. Kis játék betűkkel

Olvasson bele! Google Books Könyv Guru ÍzelítőVélemények: Moly

Ahogy a scrabble nevű társasjátékban 7 betűt kell húzni és szavakat alkotni, úgy a kötetben is 7 a keretszám. 7 fejezet 7 lehetőségként akadt a játékra, csakhogy itt a pályát könnyítendő 7-nél több betűből álltak össze a szavak, sokszor rímekbe szedve.

A műfajuk – a versét meghagyva a költőknek – legyen mondjuk tollászkodás, mert papíron, tollból születtek, csak később merészkedtek számítógépre és még később a nagyvilágba.

Ha tetszik valamelyik, azt magadnak s a szavaknak köszönd és ha van kedved, akkor gondold, érezd vagy tollászkodd immár a saját szavaid tovább.

"A téma az utcán hever" - a Könyv Guru interjúja a szerzővel, Major Gabriellával

Szerintem nagyon érdekes elgondolkodni egy-egy szó valódi jelentésén” – hangsúlyozza Mirejla Boglaar, alias Major Gabriella, akinek most jelenik meg verseskötete, a Tollászkodás (Kis játék betűkkel). A Könyv Guru kiadó gondozásában kijött kötet szerzője az interjúban mesél ihletről, játékos írói álnévválasztásról és a szóviccek katarzisáról is.


© 2008-2022 Ad Librum Kft.