publisher==

Az Ad Librum kiadói csoport könyveinek katalógusa

Ad Librum, Személyes Történelem, Könyv Guru

A szerző Kaland és tudomány című kötetének folytatása, amely a tudós életútjának következő tíz évét dolgozza fel az olvasók számára már jól ismert, egyedi stílusban.

Személyes Történelem, 2020.

200 oldal 130x200 mm 353 gr. 3990 Ft ISBN 978-615-5758-64-5

Megvásárolható: Könyvesbolt.Online (2790 Ft!)BooklineLibriLíraBook24

Ebook: eKönyv.hudiBookGoogle Könyvek

Gráf László: Tudomány, kaland, Amerika. Egy biokémikus útkeresése II. A következő tíz év

Olvasson bele! Google Books Vélemények: Moly

Gráf László biokémikus Tudomány, kaland, Amerika című visszaemlékezése a Kaland és tudomány című kötet folytatása, amely a tudós életútjának következő tíz évét dolgozza fel az olvasók számára már jól ismert, egyedi stílusban.

Az 1978-tól 1988-ig tartó időszak eseményeinek helyszínéül olyan világvárosok szolgálnak, mint Budapest, San Francisco, New York és Washington, ami már önmagában garantálja az életút kalandos folytatását, miközben természetesen ebben a kötetben is rendkívül fontos szerepet kap a tudomány, valamint a tudós dilemmáinak, magánéletének, fontosabb életeseményeinek kendőzetlenül őszinte elbeszélése.

A szerző kivételes stílusérzékének köszönhetően úgy szerezhetünk ismereteket komoly természettudományos kutatásokról, felfedezésekről, úgy vegyíti ezeket a szórakoztató, tanulságos vagy éppen elgondolkodtató – Szűcs Édua grafikáival illusztrált – témákkal, hogy a könyv gyakorlatilag letehetetlen, teljesen magával ragadja olvasóját.


© 2008-2022 Ad Librum Kft.