publisher==

Az Ad Librum kiadói csoport könyveinek katalógusa

Ad Librum, Személyes Történelem, Könyv Guru

Misztikus kalandregény az emberiség eddigi történetének legnagyobb felfedezéséről. Főhősünk, miután felismeri felfedezése igazi arcát, menekülni kényszerül, sarkában a kormánnyal és az alvilággal.

Könyv Guru, 2022.

416 oldal 130x200 mm 466 gr. 3990 Ft ISBN 978-615-6153-97-5

Megvásárolható: Könyvesbolt.Online (2790 Ft!)BooklineLibriLíraBook24

Ebook: eKönyv.hudiBookGoogle Könyvek

Kenéz Péter: Végtelen az út, amelyen te jársz 1. rész

Olvasson bele! Google Books Vélemények: Moly

Az emberiség eddigi történetének legnagyobb felfedezése, az ember legfőbb álmának beteljesülése áll a szerző könyvének fókuszában. De valóban áldás-e ez a felfedezés fajunk jövőjére nézve, ahogy elsőre gondolnánk? Vagy, ha jobban a dolgok mélyére ásunk, arra jövünk rá, hogy mégis inkább átok?

Főhősünk, miután felismeri felfedezése igazi arcát, menekülni kényszerül, sarkában a kormánnyal és az alvilág leggátlástalanabb bandájával, hogy időt nyerjen tervének megvalósításához, amellyel megmentheti a világot és saját lelkiismeretét. Esélyei csekélyek, csak misztikus múltjából nyert tapasztalataira és pár támogatójára számíthat. Vajon végül sikerrel jár?

Ennek a fordulatos és izgalmas kalandregénynek az első részében, amelyet átsző a főhős megdöbbentő múltja, emberszeretete és szárba szökkenő szerelme, korunk egyik sokat kutatott kérdésére kapunk választ.

Hír a megjelenésről

A Könyv Guru Kiadónál jelenik meg Kenéz Péter kalandregénye, a Végtelen az út, amelyen te jársz


© 2008-2022 Ad Librum Kft.