publisher==

Az Ad Librum kiadói csoport könyveinek katalógusa

Ad Librum, Személyes Történelem, Könyv Guru

Luca és Erik fokozatos rájön, hogy a gimis történetük szövevényes módon valójában a középkorban kezdődött.

Könyv Guru, 2022.

484 oldal 130x200 mm 532 gr. 4390 Ft ISBN 978-615-6440-02-0

Megvásárolható: Könyvesbolt.Online (2990 Ft!)BooklineLibriLíraBook24

Ebook: eKönyv.hudiBookGoogle Könyvek

Kozák Fruzsi: Viking és tündér. Beteljesedik-e újra az átok?

Olvasson bele! Google Books Vélemények: Moly

A Viking és tündér napjainkban játszódó történetként indul. A regény egyik főhőse Erdős Luca, egy budai gimnázium 11. évfolyamos diákja, a másik pedig a tizenhat éves Erik Sebastian Herzog, aki eleinte egy német kisvárosban él, és csak később kerül át Luca iskolájába.

Luca és Erik az átélt sorsszerű események hatására korán felnő. Megtanulják, hogy egy ember ereje nemcsak akkor mutatkozik meg, amikor minden támogatást megkapva apróbb vagy nagyobb sikereket ér el, hanem akkor is, amikor akár a legmélyebb gödörből is ki tud kecmeregni. Hogy soha nem késő változni, átértékelni a dolgainkat. Hogy a mának éljünk, ne habozzunk kimutatni egymás iránt érzett szeretetünket, megbecsülésünket.

Ám a fiatalok kapcsolata sokkal több titkot rejt, mint sejtenénk. A szövevényes történet gombolyagját felfejtve egészen a középkorig repítenek vissza bennünket az események, amikor a pár története kezdetét vette.

Hír a megjelenésről

A Könyv Guru kiadásában jelenik meg Kozák Fruzsi ifjúsági regénye, a Viking és tündér.

A Könyv Guru interjúja a szerzővel

“Nem gondolkodtam semmin, hogy helyes-e, szabad-e ilyet leírni, vagy mit szólnak azok, akik olvassák” – mesélte az írás közben átélt szabadságról Kozák Fruzsina, akinek nemrég jelent meg 500 oldalas első regénye, a Viking és tündér. A Könyv Guru kiadónál publikált kötet szerzője az interjúban mesél arról, hogyan talált időt kétgyerekes anyukaként, alkalmazottként, a házi munka mellett regényt írni, milyen mértékig volt hajlandó beépíteni a trágárságot a szövegbe, miért nem akarta megmutatni a szövegét még a legközelebbi hozzátartozóinak sem, és mi miatt lett a “küzdelem” a történet központi üzenete.


© 2008-2022 Ad Librum Kft.