publisher==

Az Ad Librum kiadói csoport könyveinek katalógusa

Ad Librum, Személyes Történelem, Könyv Guru

Árvaság, adósság, kényszermunka, menekülés, küzdés, reménykedés. Izgalmas fantasy egy egészen különleges lány főszereplésével.

Könyv Guru, 2019.

352 oldal 130x200 mm 385 gr. 3490 Ft ISBN 978-615-5803-51-2

Megvásárolható: Könyvesbolt.Online (2390 Ft!)BooklineLibriLíraBook24

Ebook: eKönyv.hudiBookGoogle Könyvek

Virginia Sol: A belső vad. Fogság

Olvasson bele! Google Books Könyv Guru ÍzelítőVélemények: Moly

Árvaság, adósság, kényszermunka, menekülés, küzdés, reménykedés. Életünk előre megírt véletlenek hálója, és sorsunkat csupán az elfogadással győzhetjük le… De valóban véletlen lenne minden?

Miként orvosolható a saját démonainktól való félelem, ha egy belső késztetésre önakartunkon kívül tépjük fel ellenségünk torkát vagy félholtan állunk újra talpra?

Lora és Wolf tudathasadásos személyiségzavara, a Lora feje fölött pallosként lebegő szerződés; Nancy és Hans gyermekkori döntései és keserű múltjuk egyazon irányba mutatnak. A kérdés csupán az, hogy kinek van elég ereje szembeszállni a saját végzetével és ezáltal a Mezzúr családdal, amely a kisvárost, Bércesházát is uralja.

Olvasson bele!

Bűzlik a szoba. Émelyítő szag terjeng körülöttem… vagy belőlem árad… nem tudom biztosan. Túl közelről érzem. A szemem elnehezült. Bárhogyan is próbálom, fáradt vagyok, nem tudom nyitva tartani.

"Semmi sem véletlen" - a Könyv Guru interjúja Virginia Sollal

“Volt rá példa, hogy az éjszaka közepén egy újabb novellával a fejemben ébredtem meg, és rögvest le is pötyögtem azt nagy vonalakban” – mesél alkotási helyzetekről Virginia Sol, alias Toczauer Júlia, akivel új regénye, A belső vad kapcsán beszélgettünk.


© 2008-2022 Ad Librum Kft.