Az Ad Librum kiadói csoport könyveinek katalógusa

Ad Librum, Expert Books, Személyes Történelem, Storming Brain, Könyv Guru

Ad Librum Kiadó, 2010.

380 oldal A5 2990 Ft ISBN 978-963-9934-92-4

Jelenleg nem kapható

Zágon Judit: Álmomban egy farkas… mit jelent? - (270 álom jelentése + álom-szótár)

Az álmok a külvilághoz, az életkörülményekhez való alkalmazkodásunkat biztosítják – sokféle módon. Elősegítik a helyes (etikus) és célravezető magatartásformák rögzítését, vagyis megerősítik („memorizálják”) a bevált viselkedés- és gondolatmintáinkat. Helytelen vagy téves stratégiáink megváltoztatására ösztönöznek, provokálják szemléletmódunk megváltoztatását, hogy összhangba kerüljünk a környezetünkkel és önmagunkkal. Hidat képeznek a tudatalattink és a racionális tudatunk között, megpróbálják a kettőt összehangolni. Ezeket a funkciókat az álmok jó esetben a rájuk való emlékezés és megfejtés nélkül is teljesítik. Az álmokra való emlékezés és az álomfejtés tanulható szellemi munka, mely az önismeretet, a tudatos megértést és fejlődést szolgálja.

Míg az éber életünkben a személyiségünknek csak egy kicsiny töredéke látható, addig az álmaink a végtelen tudattalan világunk megnyilvánulásai.

A könyv 270 elemzett álommal segíti az olvasó tájékozódását az álmok világában – a leggyakoribb és legegyszerűbb tipikus álmoktól az egyedi, misztikus álmokig. Az elemzések egyszerűek, világosak, lényegre törők és közérthetőek, nem igényelnek pszichológiai ismereteket. A könyv második részében található álomszótár nem hagyományokra és hiedelmekre épül, hanem a modern, mai európai, illetve magyar átlagember gondolkodásmódjára és lelki működésére. Az Álmomban egy farkas… mit jelent? kézikönyvként is használható. Ha értetlenül állunk egy álmunk előtt, ihletet meríthetünk belőle akár a szótárban, akár a megfejtett álmok között.

További info: http://www.almainkjelentese.hu


© 2019 Ad Librum Kft.